Dorian Schwartz – despre clinica Romgermed

269

Romgermed a fost infiintat in 1999 de Dorian Schwartz care a reusit sa investeasca extrem de mult in tehnologie si mai ales in relatiile cu pacientii. Relatiile foarte bune cu pacientii si investitiile facute, domnul Dorian Schwartz  a derulat campanii sociale prin care a reusit sa ajuge extrem de multe persoane cu posibilitati reduse.

Campania “Conectati la viata” a fost infiintata de Dorian Schwartz si alaturi de Romgermed a oferit asistenta medicala pentru foarte multe sate geografice afectate de inundatii. Pe langa aceasta campanie, Dorian Schwartz a sustinut financiar tineri care isi doreau sa urmeze facultatea de medicina din Bucuresti, dar nu aveau posibilitatile financiare.

Timp de 2 ani de zile, Romgermed si Dorian Schwartz a derulat campanii de educare a tinerilor din anumite licee din Bucuresti pentru teme sociale, teme care se refereau la eliminarea violentei din scoli, educatia sanitara si consumul de droguri. Clinica Romgermed a luat nastere datorita

Clinica Romgermed a luat nastere datorita pasiunii domnului Dorian Schwartz pentru medicina si pentru Romania, ajungand-o sa devina un jucator extrem de important in domeniul medical. Dorian Schwartz a facut o parte din studii in Germania si o parte din Statele Unite ale Americii si de aceea a venit in Romania cu idei occidentale despre afaceri. Si totusi, acesta a vrut sa studieze in Romania, la facultatea de medicina si de aceea a intrat in sistemul medical din Romania.

Dupa ce a terminat facultatea de medicina, Dorian Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie. Venind dintr-o cultura occidentala, facand scoala in Germania si in Statele Unite ale Americii, a observat rapid defectele din sistemul din Romania si astfel a luat nastere clinica privata Romgermed.

Clinicile Romgermed din Bucuresti are oferte foarte diverse la medicina muncii, in functie de numarul de angajati pe care firma il are si ofera si seturi complete de analize necesare pentru o evaluare completa si complexa a angajatilor. Sanatatea ocupationala a angajatilor este cea mai importanta tinta a sanatatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.