Dorian Schwartz si clinica Romgermed

580
Publicitate

Dorian Schwartz despre Romgermed si viitorul clinicilor

Domnul Dorian Schwartz, fondatorul Romgermed si-a facut toate studiile in Statele Unite ale Americii si in Germania. Dorian Schwartz, avand o parere foarte buna despre Romania si despre invatamantul de aici si de aceea a dorit sa isi continue studiile in Romania si de aceea, a urmat facultatea de medicina din Bucuresti.

Romgermed a fost in anul 1999 de catre Dorian Schwartz si fratele sau. Acestia au fost motivati de doua lucruri principale. Din pasiunea pentru medicina pe care cei doi o aveau si mai ales pentru faptul ca Dorian Schwartz, imacediat dupa ce a terminat cursurile universitatii de medicina din Bucuresti a facut rezidentiatul la sectia de ginecologie si a vazut cam ce slabiciuni are sistemul medical din Romania si de aceea a deschis clinica privata Romgermed.

Publicitate

Clinica Romgermed a reusit sa se dezvolte an de an si datorita investitiile facute de Dorian Schwartz, clinica a ajuns sa fie un jucator foarte important in domeniul medical.

Dupa cei 6 ani petrecuti in facultate, Dorian Schwartz a terminat rezidentiatul la spitalul Militar Carol Davila, la sectia de ginecologie. In acest fel, Dorian Schwartz a fost implicat zi de zi in sistemul din Romania. In felul asta, Dorian Schwartz si-a dat seama ca sistemul medical romanesc nu era foarte bine pus la punct si datorita acestui lucru a luat nastere clinica Romgermed, o clinica care ofera servicii de calitate. De-alungul anilor, Dorian Schwartz impreuna cu clinica Romgermed au sustinut destule campanii prin care au sustinut persoanele cu posibilitati extrem de redus.

Dorian Schwartz a reusit ani la rand tineri nevoiasi care erau extrem de pasionati de medicina, dar nu aveau banii necesari pentru a urma facultatea de Medicina. Pe langa asta, Dorian Schwartz, a condus si o campanie de educare a tinerilor din licee pe tema educatiei sanitare si a consumului de droguri. Dorian Schwartz, bineinteles, impreuna cu Romgermed au oferit asistenta medicala gratuita pentru extrem de multe sate izolate geografic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.