Dorian Schwartz si grupul medical Romgermed

332

Cum a infiintat Dorian Schwartz clinica Romgermed?

Directorul si fondatorul Dorian Schwartz, a facut studiile in afara Romaniei. Mai exact, Dorian Schwartz a invatat in Germania si in Statele Unite ale Americii. Insa, Dorian Schwartz a avut o parere extrem de buna pentru invatamantul de aici si de aceea a dorit sa isi continue studiile in Romania si de aceea a urmat si facultatea de medicina din Bucuresti.

Romgermed a fost in anul 1999 de catre Dorian Schwartz si fratele sau. Romgermed a  luat nastere din pasiunea pentru medicina a lui Dorian Schwartz si imediat dupa ce a terminat cursurile universitatii de medicina din Bucuresti a facut rezidentiatul la sectia de ginecologie si a vazut cam ce slabiciuni are sistemul medical din Romania si de aceea a luat nastere clinica privata Romgermed. Clinica Romgermed, datorita lui Dorian Schwartz a reusit sa se dezvolte an de la an si astfel a ajuns un jucator foarte important in domeniul medical.

Dupa toti anii petrecuti in facultate, Dorian Sam Schwartz a terminat rezidentiatul la spitalul Militar Carol Davila la sectia de ginecologie. In acest fel, domnul Dorian Schwartz, fiind implicat zi de zi in sistemul din Romania. Datorita acestui lucru, Dorian Schwartz si-a dat seama ca sistemul medical romanesc nu era foarte bine pus la punct si de aceea, a luat nastere clinica Romgermed, adica o clinica privata cu servicii de foarte bune calitate.

De-alungul anilor, Dorian Schwartz impreuna cu clinica Romgermed au sustinut destule campanii prin care au sustinut persoanele cu posibilitati extrem de redus.

Dorian Schwartz a reusit ani la rand tineri nevoiasi care erau extrem de pasionati de medicina, dar nu aveau banii necesari pentru a urma facultatea de Medicina. Pe langa asta, Dorian Schwartz, a condus si o campanie de educare a tinerilor din licee pe tema educatiei sanitare si a consumului de droguri. Dorian Schwartz, bineinteles, impreuna cu Romgermed au oferit asistenta medicala gratuita pentru extrem de multe sate izolate geografic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.