Dr Jecan specialist in chirurgia estetica

704
Publicitate

Operatiile estetice sunt reprezentate de unde domeniu foarte larg in care poti sa gasti operatii specifice pentru mai multe parti ale corpului. Acestea sunt accesate in mod normal pentru a remedia o problema fizica sau din simpla dorita a pacientilor de infrumusetare.

In Romania cele mai cunoscute operatii estetice sunt cele destinate sanilor si anume de marire cu implanturi mamare de silicon, de ridicare a acestora, pentru a capata femitate, dar si micsorare. Operatiile estetice de corectare a defectelor nasului si a urechilor, rinoplastie, respectiv otoplastie sunt si ele prezente in activitatea zilnica a doctorilor esteticieni.

Publicitate

Apeleaza la Dr. Jecan pentru operatii estetice reusite

Daca doresti sa apelezi la orice operatie estetica, alegerea cabinetului medical si mai ales a doctorului estetician reprezinta un prim aspect important de care trebuie sa tii cont. In acest sens, pentru operatii estetice reusite apeleaza la Dr. Jecan, acesta este un medic specialist in chirurgia estetica si reconstructiva, care vin in ajutorul tau cu o varietate de operatii estetice pe care pot sa le faci intr-un cabinet dotato profesional, in care vei fii intampinat cu cele mai bune conditii.

Alegand cabinetul dr. Jecan, alegi in primul rand o operatie de calitate, acesta inainte de a efectua operatie, are o procedura, care presupune o discutie cu pacientul pentru ca acesta sa poate sa intelega situatia medicala a pacientului si mai ales dorinta acestuia, in ceea ce priveste reusita operatiei.

Serviciile oferite de dr Jecan

In ceea ce priveste gama de operatii estetice de care poti sa ai parte in cabinetul doctorului Jecan acesta sunt foarte multe, de la operatii estetice de marire a sanilor, de ridicare si micsorare, la rinoplastie, otoplastie, liposuctie, abdominoplastie, lifting.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.