Dreamfish.ro va pune la dispozitie icre embrionate de pastrav al caror ritm de crestere este ridicat

308

Dreamfish.ro este site-ul de prezentate al companiei cu acelasi nume, al unei companii ce s-a specializat in comercializarea produselor specifice pisciculturii. Printre acestea se numara icrele embrionate de pastrav Dreamfish.ro, dar si furajele de pastrav, aeratoarele, incubatoarele, antibioticele si dezinfectantii.

Dreamfish.ro prezinta o gama diversificata de icre embrionate de pastrav, o gama ce cuprinde foarte multe specii ce se adreseaza atat pastravariilor a caror apa este bogata in oxigen, cat si pastravariilor a caror apa este mai cald si, implicit, mai putin bogata in oxigen.

Pastravul este un peste de o importanta majora (din unghi de vedere economic) deoarece are o carne rosie, fara oase, foarte delicioasa. De asemenea, acesti pesti se gasesc in apele reci, de munte, intrucat prefera apele ce contin mult oxigen, iar reproducerea lor are loc o data pe an.

Ce icre de pastrav embrionate sunt prezentate de Dreamfish.ro?

Pe fondul faptului ca numarul de icre depuse este cu mult mai mare decat cel al pastravilor care se dezvolta din acestea, oamenii au inceput sa creasca pastravii in ferme piscicole.

Pentru ca acest lucru sa fie cu putinta, proprietarii de pastravarii au nevoie de icre embrionate sanatoase si al caror grad de rezistenta la boli sa fie ridicat.

Stocul de icre embrionate de pastrav pus la dispozitie de Dreamfish.ro contine urmatoarele:

·         Icre embrionate de pastrav imbunatatie genetic- acestea au un nivel optim de rezistenta la boli sau la stres si sunt insotite de certificate ce atesta lipsa bolilor

·         Icre embrionate de pastrav cu o rata mare de eclozare

·         Icre embrionate de pastrav curcubeu

·         Icre embrionate de pastrav idigen

·         Icre embrionate de pastrav auriu

·         Icre embrionate de pastrav curcubeu de apa dulce

·         Icre embrionate de pastrav fantanel

Datorita faptului ca sunt modificate din punct de vedere genetic icrele embrionate de pastrav prezentate de Dreamfish.ro vor evolua in pesti maturi, puternici, de dimensiuni considerabile. Ritmul de crestere al acestora este rapid.

Din icrele embrionate de pastrav se vor dezvolta fie pesti al caror comportament de hranire este agresiv, indiferent de varsta, pesti cu forma corpului alungita, doar femele, fie pesti galbeni, al caror comportament de hranire este foarte calm, fie pesti al caror comportament de hranire este agresiv doar in perioada de crestere.

De asemenea, se pot dezvolta pesti cu dimensiuni record, pastravi ce nu se matureaza din punct de vedere sexual niciodata. Acestia sunt ideali pentru productia de fileuri.

Icre de pastrav embrionate – cum se poate contacta un reprezentant Dreamfish.ro?

Proprietarii de ferme piscicole care vor sa isi populeze bazinele de pesti cu icre embrionate de pastrav sanatoase si cu o rata mare de crestere pot contacta un reprezentant Dreamfish.ro in vederea solicitarii unei oferte la numerele de telefon 0752.207.966/ 0726.586.932. De asemenea, reprezentantul Dreamfish.ro va poate oferi consiliere astfel incat sa faceti alegerea optima.

In cele din urma, Dreamfish.ro se mai poate contacta prin intermediul unui mail trimis la adresa office@dreamfish.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.