Drive School te pregateste pentru examenul visului tau de a conduce in conditii reale de siguranta – Chestionare auto online

260

Desi este considerata partea cea mai usoara a examenului auto, proba teoretica ii pune in dificultate pe multi dintre elevii scolilor de soferi. Secretul consta in parcurgerea Codului Rutier si a regulamentelor auto, dar mai ales in rezolvarea unui numar cat mai mare de chestionare auto, pe care le puteti gasi online.

Drive School este una dintre cele mai bune scoli de soferi din capitala si va intampina cu o serie de chestionare pentru categoria A, B, C, D, E sau redobandirea permisului, acestea fiind identice cu cele de la examenul teoretic.

Ce pasi trebuie sa parcurgeti pentru examenul teoretic?

Pregatirea pentru acest examen implica familiarizarea cu legislatia din Codul Rutier si regulamentele auto, precum si notiunile de prim ajutor sau mecanica.

Toate aceste informatii se regasesc atat in manuale speciale din care puteti citi si invata, cat si in chestionarele auto online.

Deoarece legislatia este foarte greoaie si intortocheata, specialistii Drive School recomanda participarea elevilor la cursurile organizate in cadrul scolii, unde au posibilitatea sa descifreze cu mai multa usurinta textul de lege.

De asemenea, elevul trebuie sa ceara ajutorul instructorului auto ori de cate ori intampina dificultati de natura teoretica sau practica.

Chestionare auto – Cea mai eficienta metoda de a invata in conditii optime legile sofatului

Fiecare individ asimileaza informatia intr-un mod anume, motiv pentru care este foarte important ca materialele pentru examenul auto sa fie structurate corespunzator.

Spre deosebire de manualele pentru examenul auto, chestionarele sunt deja organizate astfel incat elevul sa parcurga cu mai multa usurinta informatia, dar mai ales sa o retina. In plus, intrebarile sunt insotitie de raspunsuri, ceea ce il ajuta sa inteleaga acolo unde greseste.

Totodata, cursantul are posibilitatea de a invata si de a-si testa cunostintele, dar mai ales evolutia. Punctajele obtinute reprezinta primul indiciu al nivelului de pregatire la care se afla, dar si o motivatie in plus pentru examenul teoretic.

Chestionarele sunt cu atat mai eficiente cu cat elevul parcurge legislatia si informatia referitoare la semnele de circulatie si indicatoarele rutiere de mai multe ori. Acest proces ajuta la sedimentarea continutului si la sustinerea probei cu succes.

Obtine cele 26 de puncte cu chestionare auto Drive School!

Dupa cum stiti, proba teoretica are loc in format electronic si presupune rezolvarea a 26 de intrebari cu variante multiple de raspuns, din care trebuie sa fie corecte minim 22.

Atunci cand softul inregistreaza in mod automat 5 greseli, candidatul este respins. Prin urmare, respectati sfaturile instructorului auto, nu va grabiti si asigurati-va ca detineti toate cunostintele necesare inainte de a va prezenta la examen.

DriveSchool.ro – Intrebari si raspunsuri pentru succesul soferilor

Pentru cei care se afla in cautarea unei modalitati inovative de aprofundare a cunostintelor necesare pentru examenul teoretic, Drive School incurajeaza studiul individual si rezolvarea chestionarelor auto online.

Aici descoperiti care sunt intrebarile capcana si cum reusiti sa treceti cu brio de la un grad de dificultate la altul.

In plus, instructorii Drive School sunt mereu la dispozitia elevilor cu informatii si explicatii suplimentare, precum si recomandari venite din propria experienta.

Pentru mai multe detalii si teste online, accesati learn.driveschool.ro

Date de contact

Telefon: 0371.139.153 / 0722.579.160

E-mail: contact@driveschool.ro

chestionare-auto2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.