Electra Instal isi extinde reteaua de parteneri la nivel national

712
Publicitate

Electra Instal isi propune sa extinda lantul de parteneri pentru comercializarea si montarea de interfoane, videointerfoane si accesorii pe intreg teritoriul Romaniei. Acest lucru va fi realizat incepand cu primele luni ale anului urmator, pe baza incheierii unor colaborari cu intermediari din toate judetele tarii.

 

Publicitate

Pentru sporirea gradului de promptitudine in exercitarea serviciilor solicitate de clienti, Electra Instal are ca scop, pentru anul 2017, stabilirea unor parteneriate care sa faciliteze relatiile cu clientii companiei. Setata pe obiective bine stabilite, de satisfacere a cererii de oferta, perspectiva de dezvoltare pentru anul 2017 include planuri de incheiere a unor colaborari menite sa extinda reteaua de comercializare de interfoane si videointerfoane dar si de prestare a serviciilor conexe la nivel national. Mai exact, solicitarile primite din partea clientilor vor fi redirectionate, in functie de fiecare judet, catre anumiti intermediari care le vor prelua spre solutionare. Prin acest demers se doreste eficientizarea procesului de faraspundere la solicitarile clientilor.

 

Cifrele inregistrate de Electra Instal in anul 2016 ofera o imagine favorabila asupra business-ului. 2016  a adus pentru companie aproximativ 85 de contracte noi, de serviciile carora a beneficiat un numar estimativ de 2.550 de familii. Dintre solicitanti, 30% sunt reprezentati de proprietari de vile, iar restul de asociatii de locatari. Din totalul de 85 de contracte, 40 % au fost semnate pentru montarea de videointerfoane. Numarul mare de clienti se reflecta si in bilantul economic care estimeaza o cifra de afaceri pentru anul 2016 de 440.000 €.

 

Electra Instal este o firma cu capital privat, cu un portofoliu impresionant de clienti la nivel national. Magazinul online comercializeaza interfone si videointerfoane pentru blocuri de apartamente si vile, kit-uri de interfon sau cartele optice si alte accesorii, inclusiv dispozitive de control acces. Informatii suplimentare gasiti pe site-ul oficial al companiei Electra Instal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.