Elimina pericolul sobolanilor cu o deratizare eficienta

353

A doua cea mai raspandita specie de rozatoare daunatoare sunt sobolanii. Sobolanii sunt o specie care se inmulteste foarte rapid. Asa se face ca la ora actuala numarul sobolanilor este de doua ori mai mare decat populatia Romaniei. Acestia sunt daunatori alimentari, astfel ca tinta lor sunt camarile si rafturile cu alimente.

Atunci cand patrund in casele si/sau gospodariile noastre, sobolanii reprezinta un pericol real. Acestia tind sa roada tot ce le iese in cale, putand provoca in felul acesta adevarate daune materiale. In plus, sobolanii sunt si purtatorii unor boli grave, care se transmit direct sau indirect oamenilor si animalelor de companie si/sau domestice.

Daca sesizati prezenta sobolanilor in mediul personal de desfasurare, indicat este sa apelati la metodele de deratizare impotriva sobolanilor.

Semne care tradeaza prezenta sobolanilor

In cazul in care numai banuiti ca ati gazdui musafiri neplacuti, atunci cel mai usor este sa urmariti semnele. Cautati urme de roadere, excrementele de forma bobului de piper usor alungit ( acestea sunt in zona chiuvetelor, in camari si pe rafturi) si fiti atenti la mirosuri- urina sobolanilor este pregnanta ca miros. 

Solutii de deratizare impotriva sobolanilor

Cea mai uzuala metoda de deratizare impotriva sobolanilor este cea mai ieftina, desigur. Tot romanul da fuga in piata si cumpara cele mai ieftine produse de deratizare impotriva sobolanilor, asteptandu-se, evident, ca acestea sa si dea rezultate. Din pacate, rezultatele se vor lasa mult si bine asteptate!

Recomandarea noastra sunt serviciile profesionale de deratizare impotriva sobolanilor. Desigur, mai scumpe decat produsele din comert, insa serviciile profesionale de deratizare impotriva sobolanilor promit o eficienta de pana la 100%. Cum este posibil? Eficienta serviciilor profesionale de deratizare impotriva sobolanilor se datoareaza aparaturii si substantelor profesionale folosite in desfasurarea acestora.

Una dintre cele mai bune firme de deratizare impotriva sobolanilor este DDD-Bucuresti, care activeaza de peste 5 ani in Romania si se bucura de increderea a peste 1000 de clienti.

Intra pe www.ddd-bucuresti.ro pentru mai multe informatii si date de contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.