Elimină semnele îmbătrânirii cu Gerovital H3 Derma

419
Publicitate

Se spune că tinerețea e o stare de spirit, dar pentru ca asta să se vadă și pe chipul tău, luptă împotriva și celui mai mic semn al îmbătrânirii cu aliatul perfect de la Gerovital- crema Gerovital H3 Derma.

Crema Gerovital Derma, primul brand de produse antiîmbătrânire din lume

Publicitate

Gerovital Derma este cel mai cunoscut brand de produse cosmetice care ameliorează semnele îmbătrânirii și care a ajutat mii de femei să își pună în valoare frumusețea, fără a apela la bisturiu. Crema Gerovital H3 Evolution deține secretul care stă la baza formulei revoluționare a întregului brand de produse cosmetice și anume complexul anti-age inovativ, format din 3 ingrediente fundamentale: acid hialuronic, vitamin E și Juvinity. Acestui complex îi sunt asociate și alte principii și ingrediente, în funcție de fiecare tip de cremă. Astfel, există creme grase sau semigrase, mai bogate în uleiuri și vitamine, pentru regenerarea celulelor pielii sau normale, doar pentru hidratare.

Efectele cremei Gerovital H3 Evolution

gerovital h3 dermaPrincipalul efect pe care se bazează noua formulă de la Gerovital este redarea tinereții tenurilor mature și obosite. Totodată, crema are proprietăți antirid, regenerează și restructurează tenul și îl protejează împotriva factorilor externi nefavorabili, precum vântul și aerul uscat și rece din timpul iernii. De asemenea, crema antirid va corecta imperfecțiunile pielii din jurul ochilor, precum ridurile fine și cearcănele. Dacă îți simți ochii obosiți, la fel și mușchii din zona ochiului, află că ingredintele cremei ajută la sintetizarea colagenului și proteinelor și are efect de relaxare. Pielea din această zonă va deveni luminoasă, netedă și lipsită de imperfecțiuni.

Acidul Hialuronic din compoziția cremei Gerovital H3 Derma+ îi asigură tenului matur și uscat nivelul optim de hidratare și îi conferă pielii elasticitatea de care are nevoie.

Caută crema Gerovital în farmacia ta online

Consultă mai multe detalii despre crema Gerovital H3 Derma, precum și despre efectele, compoziția și ofertele speciale de preț cu cardul  de client pe pagina farmaciei tale online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.