Esti in cautarea unui service aer conditionat in Bucuresti?

396
Publicitatelibris.ro

Probleme cu aerul conditionat? Esti in cautarea unui service aer conditionat in Bucuresti? Sau doresti doar un serviciu de intretinere  aer conditionat?

service aer conditionatUna dintre cele mai cunoscute operatiuni in efectuarea service-ului pentru aparatele de aer conditionat, este reumplerea acestora cu agent frigorific.

Publicitateperfect-tour.eu

Daca observati ca aparatul de aer conditionat nu mai raceste corespunzator este foarte posibil ca freonul din instalatie sa nu mai existe in cantitate optima si trebuie completat sau reincarcat complet.

Acest lucru se face prin verificarea presiunilor de lucru a fiecarui tip de freon in instalatie. Pierderea de freon se produce pe la imbinari, prin fisuri, pori si prin strapungere mecanica a instalatiei frigorifice.

O echipa de service aer conditionat poate stabili cu exactitate daca aceasta este cauza functionarii necorespunzatoare a aparatului de aer conditionat.

Service aer conditionat in Bucuresti

Printre alte probleme frecvent intalnite la aparatele de aer conditionat numaram: aer cald in loc de aer rece, miros neplacut al aerului, condens, zgomote puternice etc.

Toate aceste probleme se pot rezolva printr-o simpla intretinere a aerului conditionat. Intretinerea se poate face pe baza unui contract cu o anumita firma specializata.

Astfel, echipa respectiva se va asigura de buna functionare a aparatului de aer conditionat al dumneavoastra prin intretinerea periodica a acestuia.

Pentru ca instalatia dumneavoastra de climatizare sa functioneze in parametri optimi, este necesara curatarea periodica a filtrelor de interior. Operatiuni precum curatarea evaporatorului, condensatorului sau tavii de condens, curatarea sistemului de ventilatie a instalatiei de climatizare sau eventuala inlocuira a anemostatelor, tubulaturii si a grilelor este vitala pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de confortul oferit de aparatul de aer conditionat.

Pentru orice defectiune minora observati in functionarea aparatului, trebuie neaparat sa contactati o echipa de service aer conditionat.

Aparatul de aer conditionat poate provoca insa o serie de afectiuni daca nu este curatat si igienizat frecvent. Prin schimbarea filtrelor si curatarea lui va asigurati ca aerul din casa dumneavoastra isi pastreaza calitatea.

Recomandam cu incredere AERO Cris Service ce se ocupa cu intretinerea si igienizarea aparatelor de aer conditionat, pentru a evita astfel aparitia defectiunilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.