Etapele terapiei vampir

263

Terapia Vampir a fost initial dezvoltata si utilizata pentru chirurgia ortopedica. Prin acest tratament, plachetele din plasma sunt reintroduse in organism pentru a intensifica vindecarea. Trombocitele sunt mici celule sanguine importante in procesul de coagulare. Pe masura ce cheagul se formeaza, trombocitele elibereaza enzime care ajuta vindecarea si joaca un rol important in regenerarea tesuturilor prin atragerea de celule stem care ajuta la vindecarea zonei deteriorate.

Mai mult decat atat, in terapia vampir faciala, injectiile se fac in zone strategice pentru a ajuta la vindecarea si reinnoirea pielii prin producerea de colagen si de celule proaspete. Aceasta crestere a colagenului si a factorilor de crestere creeaza o piele mai tanara si mai ferma. Ca urmare a tratamentului, pielea pacientului este refacuta in mod natural. Cititi si aici despre terapia vampir.

Terapia Vampir faciala reprezinta un tratament non-invaziv ce consta in injectii in zonele vizate ale fetei. Acele sunt foarte mici si sunt similare cu cele utilizate in adminisrarea antiinflamatoarelor si in tratamentul dermatologic.

Tratamentul urmeaza pasii urmatori:

1) Pregatirea: zona care trebuie tratata este curatata si pregatita.
2) Injectarea tintita: medicul marcheaza zonele de pe fata care trebuie improspatate sau ridicate, cu un creion special.
3) Recoltarea sangelui: medicul recolteaza aproximativ 2 mililitri de sange din bratul pacientului.
4) Izolarea: Sangele recoltat este plasat intr-o centrifuga timp de 5 pana la 10 minute. Acest echipament invarte sangele la viteza mare pentru a separa plasma de restul continutului sangelui. Plasma izolata de trombocite este „activata” printr-un proces special pentru a incepe eliberarea factorilor de crestere care, odata injectati in organism, vor creste productia de colagen si vor avea efecte de vindecare.
5) Anestezia locala: Daca este necesar sau se solicita, medicul va aplica pe fata o crema pentru a mentine confortul pacientului in timpul tratamentului.
6) Injectarea: Medicul injecteaza plasma bogata in trombocite si activata, inapoi in fata.
7) Repetarea tratamentului: Cele mai bune rezultate sunt obtinute dupa aproximativ trei tratamente realizate la interval de o luna, desi un singur tratament poate fi eficient pentru majoritatea persoanelor.
8) Urmariti si asteptati: factorii de crestere continuti in plasma stimuleaza eliberarea celulelor stem ale pielii. Rezultatele nu vor fi imediate, asa ca trebuie sa se astepte cateva saptamani sau chiar cateva luni pana la viyibilitatea rezultatelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.