Eurodeal te ajută să fii pregătit pentru provocările mediului de afaceri din secolul 21

244
Publicitate

Centrul de Formare Profesionala Eurodeal oferă cursuri acreditate de Ministerul Muncii și Ministerul Educatiei, atât pentru competențe antreprenoriale, cât și pentru competențe digitale, la cele mai accesibile tarife din România. Aceste cursuri sunt ideale pentru oricine dorește să își dezvolte abilitățile în domeniul antreprenoriatului sau să învețe cum să utilizeze tehnologia pentru a-și îmbunătăți afacerea.

Cursurile de competențe antreprenoriale sunt concepute pentru a pregăti participanții să înțeleagă și să aplice principiile antreprenoriatului într-o varietate de domenii și industrii. Acestea sunt benefice pentru oricine dorește să își înceapă propria afacere, să își dezvolte abilitățile de lider sau să înțeleagă mai bine mediul de afaceri. În cadrul acestor cursuri, participanții vor învăța despre aspectele esențiale ale antreprenoriatului, precum elaborarea planului de afaceri, gestionarea riscurilor, dezvoltarea produselor sau serviciilor, marketingul și vânzările, finanțele și contabilitatea, resursele umane, inovația și dezvoltarea durabilă. Aceștia vor învăța cum să identifice oportunități de afaceri și cum să le evalueze potențialul de profitabilitate și succes.

Publicitate

Cursurile de competențe digitale sunt concepute pentru a ajuta participanții să înțeleagă și să folosească tehnologia în afaceri. Aceste cursuri acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv utilizarea computerului și a internetului, programele de birou (Word, Excel, PowerPoint) și multe altele. Competențele digitale sunt esențiale pentru succesul afacerii în era digitală actuală, iar acest curs poate ajuta participanții să își dezvolte abilitățile și cunoștințele pentru a face față provocărilor actuale și viitoare.

Centrul de Formare Profesionala Eurodeal oferă cursurile atât în format online, cât și la sediu, astfel încât participanții să poată alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor și programului lor. Cursurile sunt susținute de profesori formatori cu o vastă experiență, care sunt antreprenori cu vechime și care pot sfătui participanții în legătură cu alegerile pe care le vor face în business.

Cursurile sunt  obligatorii pentru programele Start-Up Nation 2022 și Femeia Antreprenor 2022, Start-Up Diaspora, Digitalizare PNRR.

Contact:

https://cursuridecalificare.ro

021.255.52.71/ 0721.646.765

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.