Eurolines ofera serviciul de transfer aeroport pentru clientii care zboara cu avionul

312

Eurolines, singurul furnizor de servicii turistice complete din Romania, este o companie care investeste constant in dezvoltarea serviciilor, din dorinta de a se adapta permanent la nevoile si particularitatile clientilor. De aceea, Eurolines ofera, printre altele, si posibilitatea efectuarii de transport spre si dinspre aeroport pentru grupurile organizate.

 

In anul 2001, Eurolines a adus in completarea profilului companiei serviciul de rent a car prin intermediul Touring Rent Auto. De atunci, atat parcul auto, cat si numarul de clienti solicitanti au crescut mereu, in acest moment desfasurarea activitatii de rent a car desfasurandu-se in cele patru locatii din Bucuresti, Sibiu, Timisoara si Cluj. Acestea inglobeaza 70 de agentii partenere si peste 300 de masini al caror uzaj nu este mai mare de 2 ani. Pe langa transfer aeroport si chiar transfer intre orase, autoturismele si microbuzele sunt disponibile pentru inchirieri pe termen scurt si lung, cu sau fara sofer.

 

Tot in aceleasi directii s-a dezvoltat si inchirierea de autocare pentru grupuri mai mari. Avand in vedere ca Romania este o tara din ce in ce mai vizitata de turisti din afara si luand in calcul faptul ca plecarile in interes de afaceri nu mai sunt o noutate, serviciul de inchiriere autocar pentru transfer aeroport este alternativa perfecta pentru grupuri de peste 8 persoane. Autocarele si microbuzele Eurolines se prezinta cu punctualitate in locul si la ora stabilite in prealabil, iar soferul poate ramane la dispozitia clientilor 24/7.

 

Persoanele care calatoresc cu ajutorul unui autocar pentru transfer aeroport prin intermediul companiei Eurolines au nevoie de urmatoarele acte:

 

• buletin / carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni

• bilet de calatorie

• asigurare medicala (optional)

 

Flota pe care Eurolines o pune la dispozitia clientilor sai cuprinde microbuze, mini-autocare si autocare. Acest serviciu se adreseaza unei varietati de cazuri cum ar fi:

 

• primirea unei delegatii oficiale si transportarea acesteia catre hotel;

• intampinarea unor parteneri veniti din alt oras/tara;

• preluarea grupurilor din orase care nu au aeroporturi si transferarea acestora catre pistele de aterizare/decolare.

 

Experienta de peste 20 de ani a companiei, profesionalismul si rapiditatea cu care echipa raspunde solicitarilor printr-o linie telefonica ce sta la dispozitia clientilor in permanenta, autocarele proprii bine intretinute si dotate cu tot ceea ce este nevoie pentru o calatorie placuta, soferii profesionisti si preturile competitive sunt doar cateva motive pentru care un transfer aeroport organizat poate fi indeplinit cu succes de compania Eurolines.

 

Mai multe detalii despre toate serviciile puse la dispozitie de Eurolines sunt oferite pe site-ul companiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.