Eurolines vine cu reduceri: bilete de transport la preturi incredibile pentru 9 destinatii europene

634
Publicitate

Eurolines, cea mai apreciata companie de transport persoane din Romania, cu peste 20 de ani experienta in domeniu, vine cu propuneri interesante si cu oferte greu de refuzat. Eurolines asigura promotii la biletele de transport in limita locurilor disponibile, pe sens de dus sau de intors, pentru noua destinatii europene.

 

Publicitate

Astfel, un bilet de transport catre Budapesta, Ungaria sau din Budapesta in Romania este disponibil la pretul de numai 9 euro. Catre sau din Viena, Austria, in Romania, doritorii pot achizitiona bilete la 29 de euro in cazul rutelor Viena, Linz, Salzburg.

 

Catre sau din Germania in Romania, biletele de autocar costa 59 de euro pentru Koln si Hamburg, iar catre sau din Londra, Anglia, in Romania, biletele sunt disponibile la pretul de 80 de euro.

 

In randul destinatiilor turistice incluse in oferta Eurolines intra si Bordeaux, din Franta – in acest caz, un bilet de transport cu autocarul pe un singur sens costa 59 de euro, dar si Catania, din Italia. In cazul celei din urma destinatii, un bilet pe un singur sens are pretul de 95 de euro.

 

Compania de transport Eurolines a castigat, de-a lungul timpului, increderea si aprecierea clientilor sai gratie conditiilor impecabile de transport, a seriozitatii de care a dat dovada in relatia cu clientii, a preturilor avantajoase, dar si a ofertei bogate si variate pe care o pune la dispozitia acestora. Eurolines opereaza curse de transport in mai bine de 400 de destinatii din mai multe tari europene, printre care Germania, Franta, Belgia, Spania, Olanda, Cehia, Danemarca, Portugalia s.a.

 

Pentru mai multe informatii despre ofertele curente, precum si despre alte servicii puse la dispozitie de Eurolines, va sfatuim sa accesati site-ul oficial al companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.