Experhost.ro – oferta gazduire web profesionala

588
Publicitate

Numarul de companii care aduc pe piata oferte gazduire web este in permanenta crestere iar acest lucru inseamna o competitie mai mare si implicit servicii mai bune la preturi mai accesibile. ExpertHost.ro ofera servicii de gazduire web profesionale, la cele mai bune preturi mentinandu-se cu un pas in fata competitiei prin dedicatia pentru a oferii clientilor doar servicii de cea mai inalta calitate si un serviciu de asistenta tehnica impecabil.

De ce ExpertHost.ro

ExpertHost.ro este cea mai practica si accesibila solutie de gazduire web prin pachete predefinite, special gandite pentru diversele nevoi ale tipurilor principale de utilizatori, de la site-uri mici de prezentare pana la cei care doresc sa inceapa propria afacere web hosting printr-un pachet web host reseller. Pentru ExpertHost profesionalismul se traduce prin rata de satisfactie a clientilor.

Publicitate

Serviciile si oferta gazduire web prezentate sunt concepute special pentru cele mai diverse tipuri de nevoi si pachetele dispun de suport tehnic prompt. Experienta de aproape 10 ani in domeniu se traduce intr-un serviciu care pune accent pe calitate si comunicarea cu clientii.

ExpertHost.ro inseamna:

  • Tarife excelente;
  • Suport tehnic rapid si de calitate;
  • Modalitati multiple de comunicare: online, telefonic, sistem ticketing;
  • Siguranta datelor;
  • Downtime minim;
  • Timp mic de raspuns pentru site-urile gazduite;
  • Servere localizate fizic in Romania;
  • Experienta, seriozitate, profesionalism.

Pachetele principale de web hosting puse la dispozitie de www.ExpertHost.ro sunt pachetele de gazduire simple, care permite gazduirea mai multor site-uri pe acelasi cont, administrate prin acelasi control panel si avand resurse predefinite, precum spatiul alocat, traficul lunar, numarul de adrese, numarul de baze de date si numarul de domenii, acestea fiind alocate in functie de pachetul ales. Pentru pachetele de gazduire web se pot face upgrade-uri si downgrade-uri oricand, direct din interfata contului de client.

Reseller Hosting este un pachet dedicat special celor care doresc sa isi inceapa propria afacere in domeniul gazduire site/gazduire web. Aceste tipuri de hosting au avantajul ca se pot gazdui atat site-urile proprii cat si site-urile clientilor in acelasi pachet, cu un numar specificat de conturi care pot fi create si diverse resurse in functie de pachetul ales.

VPS Hosting Unmanaged, virtual private server sau server virtual este ultimul dintre pachetele speciale de servicii oferite de ExpertHost.ro si este dedicat clientilor cu nevoi speciale de gazduire care depasesc limitele conturile clasice de gazduire web partajata. Se poate opta intre 4 configuratii de server VPS care difera in functie de RAM-ul garantat, spatiul pe HD si traficul lunar. Fiecare dintre aceste servere VPS dispune de 4 nuclee a 2.67 Ghz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.