Fenomenul creditelor nebancare ia amploare in Europa

250

Povesti de succes cu imprumuturi rapide

Unul dintre cele mai mediatizate exemple ale modului in care accesarea unui imprumut rapid poate schimba,aproape peste noapte regulile jocului este povestea lui Jakub Vagner, un pescar ceh care a incercat ani la randul sa obtina finantare bancara pentru dezvoltarea unei afaceri in domeniul sau de specialitate. Refuzat de nenumarate ori de cele mai mari banci din tara, acesta s-a intors catre un creditor nebancar de incredere si a reusit sa obtina finantarea dorita.

In momentul actual compania sa, pornita de la o firma de dimensiuni mici, a devenit o retea internationala de resorturi si cluburi de pescuit.

De ce a fost refuzat domnul Jakub Vagner de banci? Raspunsul este simplu si are legatura cu faptul ca marile banci sunt extrem de reticente in a-si asuma riscuri, pe cand ofertele de credite nebancare sunt mult mai relaxate, mai dispuse sa investeasca in omeni si idei originale.

Exista numeroase povesti de succes ca si cea a pescarului ceh devenit aproape peste noapte antreprenor de succes, multe dintre aceste povesti se concentreaza si asupra unor oameni de afaceri cu o viziune exceptionala din Romania. Important este ca aceste povesti schimba incet dar sigur perceptia despre marile banci ca fiind singura solutie de creditare.

Imprumuturi rapide si sigure

Creditele nebancare au fost reprezentate la intrarea pe piata din Romania de nume putin cunoscute, adesea fara experienta, creand o imagine distorsionata asupra ceea ce ar trebui sa insemne un credit nebancar, cum se obtine acesta si cat de sigur este.

Creditele de acest tip se obtin mai usor nu pentru ca ar fi nesigure, ci pentru ca institutiile nebancare sunt in pozitia in care isi permit si sunt dispuse sa isi asume mai multe riscuri. Pe de o parte, acest tip de credite nu ajung pana la sumele oferite de banci, insa dobanda usor mai ridicata acopera posibilele riscuri, iar creditorii pot oferi servicii de calitate si pot garanta siguranta unor rate flexibile, avantajoase pentru debitori.

Importanta obtinerii unui imprumut rapid nu este discutata indeajuns de multe ori.

Ce inseamna un imprumut rapid?

Imprumutul rapid oferit de institutii nebancare ajunge de obicei in contul debitorului in 24 pana la 48 de ore prin comparatie cu creditele bancare pentru care in cele mai fericite cazuri este nevoie de cel putin 7-10 zile lucratoare. Pentru persoane care au nevoie de finantare rapida fie pe motive personale (o urgenta in familie, o cheltuiala neprevazuta), fie din motive ce tin de dezvoltarea afacerii (o oportunitate de investitie care poate fi accesata doar pe termen scurt), un astfel de imprumut poate reprezenta solutia salvatoare atunci cand par sa nu existe solutii.

Obtinerea unor credite nebancare rapide este un proces neasteptat de simplu, pentru care sunt necesare doar minimul de acte si care in multe situatii poate fi demarat direct online, fara a fi nevoie ca debitorul sa se deplaseze pana la sediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.