Fidget Spinnerul – jucaria momentului ce a cucerit o intreaga lume

335

De multe ori, intalnim anumite jucarii ce prind foarte bine la public, iar in acest caz ne referim atat la copii, tineri sau adulti, de ce nu. Mai precis, este o anumita categorie de jucarie, de obicei ce pentru unii reprezinta doar o desprindere si o eliberare de stres iar pentru altii, cum este in cazul copiilor, o noua moda.

Ne putem aminti cu siguranta despre faimoasa kendama, o jucarie ceva mai ciudata dar care a prins foarte bine in randul copiilor dar si al adolescentilor. In acest caz, se pare ca a fost doar ceva nu atat de durabil deoarece o noua obsesie i-a luat locul. Cea mai indragita jucarie din acest moment este fidget spinner, ce pentru majoritatea dintre noi reprezinta o modalitate de a scapa de stres. In schimb, copii o vad ca pe ceva mult mai diferit. Datorita mecanismului pe baza de rulment ce se poate invarti cu pana la cateva minute, cei mici pot face concursuri de fidget spinner pentru a stabili care este cel mai bun.

In orice caz, oricate am putea spune despre simplul fidget spinner, rolul lui este acelasi, o jucarie simpla care sa ne mai elibereze de la cotidian, insa, ca si in cazul altora, aceasta manie nu va mai dura foarte mult.

Pro sau contra jucariei in voga din acest moment

Cum trebuie sa exista de obicei doua tabere, de multe ori sunt si acele persoane ce nu sunt de acord cu anumite lucruri. Uneori, acestia pot avea dreptate in oarecare masura. Mai precis, ca sa vorbim pe un exemplu concret si sa facem referire directa la jucaria momentului, fidget spinner, unii dintre noi, nu suntem de acord cu ea. Multi considera ca atentia copiilor este foarte mult captata de simpla jucarie si nu mai are efectul acela de elibera a stresului. Putem spune ca duce mai mult inspre o manie, suparandu-i chiar si parinti sau pe profesori cand cei mici se joaca mai tot timpul cu jucaria fidget spinner.

Daca vrei sa iti cumperi si tu un fidget spinner de o calitate superioara o poti face chiar online, aici este locul unde poti sa gasesti o multime de spinnere cu diferite design-uri.

fidget-spinner

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.