Filtrele cu carbune activ de la Clack.ro: apa devine perfect potabila si sanatoasa

269

Filtrele cu carbune activ pe care site-ul de prezentare Clack.ro le are acum disponibile sunt ideale pentru montarea in mediul rezidential, dar si industrial sau comercial, pentru a curata, cu eficienta, apa si a o face 100% potabila. Pentru ca nicio apa nu este sigura pentru a fi consumata asa cum o primim, este recomandat sa recurgem la montarea unui filtru cu carbune activ care sa curete apa pe care o bem de la robinet, din put, o folosim la mancaruri sau se foloseste in industria de bauturi alcoolice si sucuri.

Purificatoarele de apa cu carbune activ vs. agentii de dezinfectie chimici

Purificatoarele de apa cu carbune activ sunt inamicul numarul 1 al celor mai multi contaminanti, agenti de dezinfectie chimici si derivati, cum ar fi: clorul liber, turbiditate, hidrocarburi aromatice polinucleare, cloroform, insecticide, erbicide, tricloretan, benzen, tricloretilena si altii. Carbunele activ sau “carbunele activat”, cum mai este cunoscut acesta, reprezinta elementul care elimina toti acesti contaminanti, odata cu montarea unui filtru cu carbune activ.

·         Filtrul de apa cu carbune activ este acel material organic ce are un continut de carbon mare, obtinut fiind din lemn, coji de nuca de cocos sau turba.

·         Un mare avantaj al folosirii unui filtru cu carbune activ de la Clack.ro este acela ca, chiar si in cazul unor sedimente foarte fine, acesta reuseste sa filtreze eficient apa. Automatizarea filtrelor cu carbune activ se face de catre o valva de comanda electronica din America. Aceste valve sunt incredibil de usor de programat si de folosit si foarte fiabile.

·         Alte substante eliminate cu filtrului cu carbune activ de la Clack.ro sunt: calcarul, manganul, nitratii, fierul, nisipul, compusii chimici, hidrocarburile si clorul.

·         Daca va intrebati de unde pot ajunge substante precum insecticidele si erbicidele in apa de la put, iata ca, avand pomi fructiferi sau culturi in apropierea putului, se face, bineinteles, stropirea acestora cu substante precum erbicide si insecticide, aceste substante nocive pentru om ajung din pamant, in panza freatica si, de acolo, in pahar.

·         In apa de la robinet, se gasesc clor si alti contaminanti, care pot afecta grav sanatatea. Asadar, e bine sa avem montat un filtru cu carbune activ, care sa curete apa de la robinet. In acest fel, avem grija de sanatatea noastra si facem economie, pentru ca nu mai trebuie sa iesim din casa pentru a cumpara apa imbuteliata la sticla.

Echipamentele pentru filtrul cu carbune activ de la Clack.ro: fara consumabile scumpe

In cazul filtrelor cu carbune activ de la Clack.ro, acestea nu au consumabile, iar inlocuirea mediului filtrant se face chiar si la 6 ani. Cu ajutorul unui astfel de filtru de apa economic, veti avea o apa limpede, fara acel gust neplacut si mirosul urat.

Pentru a afla mai multe detalii despre gama de filtre de apa cu carbune activ de la Clack.ro, despre mediul filtrant, alte avantaje si montare, puteti intra pe site-ul oficial sau sa sunati la numarul de telefon: 0749 661 835. De asemenea, adresa de e-mail office@clack.ro va sta, si ea, la dispozitie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.