Firma distribuitoare de gheata carbonica

332

Aceasta a fost descoperita in 1834 de catre Charles Thilotirt, un chimist francez care a facut prima observatie ca dioxidul de carbon lichid se evapora foarte rapid, lasand in urma gheata carbonica solida. Brevetata in 1924 in Statele Unite, aceasta si-a largit treptat domeniile de utilizare, ajungand sa fie folosita in ziua de azi pentru orice, de la uz alimentar, la efecte speciale sau chiar in domeniul industrial.

In tara, GKO Cryosonics se afla printre cei mai mari distribuitori de gheata carbonica, livrand pentru toate tipurile de evenimente si pentru uz industrial.

Serviciile oferite de GKO Cryosonics

Aceasta firma distribuitoare de gheata carbonica din Bucuresti si printre putinele pe acest profil din tara, GKO Cryosonics pune la dispozitia clientilor personal profesional si utilaje din gama ColdJet USA, lider in domeniul acestui tip de tehnologie. Pe site-ul de prezentare al firmei se poate observa toata gama de servicii:

– gheata carbonica pentru nunta sau petreceri. Clientii pot cumpara gheata carbonica pentru a o adauga in cocktail-uri, bauturi, pe fructe si alte alimente, avand efect atat de raciere, cat si de impact, aceasta dispersandu-se in forma de fum efervescent deasupra suprafetelor racite, sau pot inchiria masini de fum greu pentru a crea efectul de patura de nori pe ringul de dans al petrecerilor.

– gheata carbonica pentru efecte speciale. Efectele speciale cu fum pentru videoclipuri, filmari sau evenimente mondene se pot face in conditii de perfecta siguranta, fumul rezultat in urma folosirii ghetii carbonice fiind non-toxic, inodor si putand fi folosit inclusiv deasupra suprafetelor lichide precum piscinele.

– curatare cu gheata carbonica. Procesul de curatare este asemanator cu procesul de sablare cu nisip, cu avantajul ca acesta nu este toxic si total neabraziv.

De ce gheata carbonica?

Serviciile oferite de firmele de distributie de gheata carbonica sunt in general servicii care au alternative de utilizare. Spre exemplu, in loc de fumul greu se pot folosi masinile obisnuite cu fum, in loc de racirea cu dry ice se poate folosi gheata obisnuita, iar in loc de sablarea cu dry ice se pot folosi produse chimice.

De ce serviciile acestor firme sunt de preferat? Raspunsul la aceasta intrebare este acelasi pentru toata gama de servicii oferite, gheata carbonica este mai eficienta, dar si mai sigura.

Gheata carbonica vs Masina de fum: Fumul produs de masinile obisnuite de fum are tendinta de a se ridica atunci cand se incalzeste, nefiind cea mai fericita optiune pentru locatiile cu ventilatie proasta. Acesta este de asemenea periculos pentru persoanele care sufera de astm si lasa un miros neplacut. Fumul greu (asa cum este denumit fumul rezultat in urma utilizarii ghetii carbonice) are avantajul ca distanta la care acesta se ridica poate fi controlata pe termen lung, pe un ring de dans acesta netrecand de nivelul genunchilor. Substanta este de asemenea lipsita de miros si considerata perfect inofensiva, chiar si pentru persoanele care sufera de astm.

Gheata carbonica vs Gheata normala: Atunci cand vine vorba de racire, gheata normala are doua mari dezavantaje. Primul este faptul ca aceasta se topeste prea rapid pentru transporturi pe distanta lunga, al doilea este faptul ca in apa inghetata se gasesc nenumarate organisme potential periculoase. Gheata carbonica rezolva ambele probleme cu un timp mult mai lung de topire, la o temperatura mult mai scazuta si un proces de fabricatie ce nu permite formarea organismelor daunatoare.

Gheata carbonica vs produsele chimice pentru curatare: Asa cum s-a mentionat mai sus, dioxidul de carbon in stare solida este perfect ecologic, inodor si non-abraziv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.