Garantii in cazul serviciilor de optimizare SEO – a fi sau a nu fi

236

Cand vorbim despre garantii, mai ales in domeniul optimizarii SEO si promovarii in mediul online, putem spune ca sunt putine agentii care se incumeta sa promita. Binenteles, cei ce garanteaza pozitia 1 in Google vor apela mereu la tehnici de black hat sau alte metode care intr-un final pot scadea rankingul afacerii tale. Este usor sa promovezi un website si sa cresti traficul prin optimizare seo (aplicarea tehnicilor corecte onpage si/sau offpage).

In cazul magazinelor online romanesti trebuie sa tineti cont si de o rata medie de conversie de 2-3%. Cu siguranta, in urma unei campanii reusite de optimizare seo, traficul va fi cu cel putin 100% mai mare la sfarsitul campaniei!Primul pas pe care aproape orice agentie de optimizare SEO il realizeaza, este crearea unui audit complet pentru siteul dvs.
Ce rol are o asemenea analiza onpage si offpage? El va sustine intreaga strategie existenta de optimizare atat onpage cat si offpage.
Vei descoperi astfel probleme specifice, suficient de grave, din cauza carora site-ul tau nu are un ranking bun in cautari.
In functie de agentia la care ai apelat, iti vor fi prezentate problemele de indexare, de caching, viteza mica de incarcare sau problemele de navigare ce tin de experienta utilizatorului (UX)

​In urma auditului este bine sa obtineti recomandari specifice si indicatii de rezolvare astfel incat strategia de optimizare seo a site-ului sa dea roade pe termen lung!

Intotdeauna, o agentie serioasa va propune o strategie pe termen lung si recomandari permanente pentru ca traficul si rankingurile sa creasca in mod continuu. Nu este de preferat sa apelati la persoane gen freelancer, deoarece este posibil ca acestia sa aiba resurse limitate, pe cand o agentie va poate pune la dispozitie o intreaga echipa dedicata siteului dvs. In Bucuresti exista o multitudine de variante la care puteti sa optati, insa este bine sa alegeti publisheri cu renume. In principiu, optimizarea siteului dvs nu se realizeaza doar prin advertoriale sau doar printr-o simpla auditare. Implicatiile sunt mult mai mari, insa un specialist le intelege asa cum trebuie. Nu este neaparat nevoie sa apelati si la Google Adwords, desi multi asa numiti „specialisti” chiar asta fac pe banii dvs!

Recomandam asadar echipele serioase care pot aduce siteul dvs pe culmile primei pagini in top Google Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.