Gardul electric, metoda practica si eficienta prin care iti poti pastra ferma in siguranta

491
Publicitate

Protectia unei ferme nu ar trebui sa mai creeze multe batai de cap administratorilor avand in vedere ca la ora actuala avem acces la numeroase metode prin care putem face acest lucru, fara a fi necesar sa investim sume exorbitante in acest sens. Gardul electric reprezinta la ora actuala un standard atat pentru protectia fermelor, precum si pentru protectia spatiilor agricole. Statisticile indica faptul ca din ce in ce mai multi fermieri isi indreapta atentia spre aceasta metoda de protectie datorita eficientei pe termen lung, dar si datorita accesibilitatii ei.

Un sistem de gard electric este foarte simplu de regasit astazi avand in vedere ca avem la dispozitie numeroase magazine de specialitate care comercializeaza gard elecric, potrivit pentru orice tip de ferma sau spatiu agricol. Un astfel de magazin este si Evolutiadan, magazin unde ei putea regasi oferte la gardul electric potrivit pentru necesitatile fermei tale. De ce sa utilizezi gard electric ca si o metoda de protectie pentru ferma ta? Iata cateva motive pentru care nu ar trebui sa mai eziti sa faci o astfel de achizitie pentru a-ti moderniza si proteja ferma intr-un mod inteligent.

Publicitate

Cost redus de montare.

Costul total de amplasare al garului electric este in general mai ridicat decat al celorlalte tipuri de garduri avand in vedere componentele necesare, insa nu si daca privim lucrurile pe termen lung. In timp, vei reusi sa-ti scoti investitia foarte simplu avand in vedere ca un astfel de gard nu necesita intretineri si restaurari periodice pentru a nu-si pierde eficienta. Gardul din lemn spre exemplu este mai accesibil ca si pret, insa necesita intretineri periodice pentru a-si pastra eficienta in ceea ce priveste protectia fermelor.

Usor si rapid de montat.

Avantajul major al acestui tip de gard este dat in esenta de faptul ca poate fi montat practic pe orice suprafata, fie ea si denivelata, fara a pune mari probleme si fara a fi necesar sa indreptam suprafata de teren. Gratie faptului ca necesita foarte putine componente pentru a putea functiona in parametrii optimi, tranforma acest gard intr-una dintre cele mai bune solutii pe care le avem in ceea ce priveste protectia fermelor si a spatiilor agricole.

Are avantaje multiple.

Pe langa functia principala si anume aceea de a proteja ferma de diverse animale pradatoare, gardul electric poate servi totodata si ca un element prin care putem “educa”animalele din aceste perimetre. Datorita faptului ca acesta emite socuri de o intensitate redusa, animalele vor intelege in timp ca le este interzis sa paraseasca spatiul respectiv. In acest fel, animalele nu vor fi vatamate in niciun fel sau altul asa cum se intampla in cazul altor tipuri de protectie, mai ales in situatiilee in care acestea se deterioreaza, moment in care animalele se pot rani serios.

Www.evolutiadan.ro este un magazin online care vine in intampinarea clientilor cu un portofoliu diversificat de produse zootehnice precum gard electric, adapatoare pentru animale sau masini de tuns pentru animale si pe care le putem achizitiona la preturi deosebit de avantajoase.

thumb

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.