Gunnars Romania – Ochelari de protectie pentru calculator

606
Publicitate

Ochii sunt foarte sensibili si problemele oftalmologie cauzate de timpul petrecut in fata calculatorului nu inceteaza sa apara. Tot mai multi tineri au inceput sa poarte ochelari de vedere din cauza acestui aspect. Solutia pentru acesta problema este foarte simpla si vine de la retailerul Gunnars, lider de piata pe segmentul de ochelari de protectie pentru calculator.

Despre Gunnars

Publicitate

Gunnars este o firma originala din SUA, fondata in anul 2006. Acesta aduce in prim plan ochelari de protectie pentru calculator care ajuta in imbunatatirea si protejarea vederii. Acesta afacere a pornit dintr-o necesitate a consumatorilor, potrivit unui studiu realizat in America, 90% din persoanele care petrec zilnic minim 3 ore la calculator sunt afectati de sindromul privitului la calculator.

De ce ochelarii de protectie Gunnars ?

Tehnologia i-AMP este punctul forte prin care ochelarii de protectie Gunnars se diferentiaza de magazinele de optica medicala. Aceasta tehnologie i-AMP este formata din patru atribute esentiale pentru o pereche de ochelari de protectie, si anume: material inovatoare, forma inedita, tratamente aplicate lentilei si filtre de culoare speciale. Toate aceste elemente sunt create pentru a reduce stresul vizual prin imbunatatirea contrastului, a concentrarii si a confortului.

Tipuri de ochelari de protectie pentru calculator

Gunnars a venit pe piata din Romania cu 3 tipuri de ochelari de protectie: Ochelari de gaming, ochelari clasici de protectie pentru calculator si ochelari de protectie cu dioptrii.

Ochelarii de gaming, au un design mult mai special, cu rame subtiri ce iti permite un conform indelungat. Acestia nu te deranjeaza nici macar in situatia in care alegi sa porti o pereche de casti sau daca activitatea ta se desfasoara in aer liber. Ochelarii clasici de protectie pentru calculator, au design comun si pot fi purtati de orice persoana care are zilnic activitati in fata calculatorului. Ochelarii de protectie cu dioptrii sunt cei destinati persoanelor care au deja problem si poarta o pereche de ochelari de vedere. Aceste persoane trebuie sa aiba o trimitere de la un medic oftalmolog, pe baza careia cei de la Gunnars vor realiza perechea ta de ochelari.

Pretul unei perechi de ochelari de protectie pentru calculator

Punctul culminant, adica pretul unei perechi de ochelari de protectie pentru calculator, poate varia intre 250 si 400 RON. Diferentele de pret sunt date de design si de caracteristici. Cu toate acestea pretul este unul foarte bun, avand in vedere ca nu exista concurenti la acest nivel. Avantajele pe care o pereche de ochelari de protectie pentru calculator ti le ofera sunt mult mai mari pe termen lung, decat investitia initiala pe care o faci prin achizitie.

 

Protejeaza-ti vederea intr-un mod sanatos cu o pereche de ochelari de protectie Gunnars! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.