Health Specialist, persoana care are grija de sanatatea ta

442
Publicitate

Un Health Specialist este acea persoana care are grija de sanatatea ta, poate sa fie vorba nu doar de un medic, ci si de alte persoane care au cunostinte in domeniul medicinei.

Asadar, nu este neaparata nevoie ca un health specialist sa fi terminat Facultatea de Medicina, o astfel de persoana poate sa dobandeasca pe parcurs cunostintele in acest domeniu. Domeniul sanatatii este unul vast, care are mai multe ramuri de activitate, de la chirurgie, pana la pediatrie, obstetrica-ginecologie sau naturopatie.

Publicitate

Un health specialist este in cele mai multe cazuri un medic nutritionist, care sa ii prescrie unei persoane un regim personalizat, care sa o ajute sa slabeasca eficient. Ca sa piezi din kilogramele in exces, este importanta nu numai dieta, ci si miscarea. De aceea sportul este esential.

Un health specialist se pricepe si la comunicare

Orice health specialist se poate pricepe si la comunicare, pentru a oferi presei informatii despre o clinica medicala, de exemplu.

De asemenea, poate sa fie angajatul unui spital, dar poate sa lucreze si intr-o corporatie, in diferite organizatii de sanatate, precum Organizatia Mondiala a Sanatatii. Poate sa lucreze si la o organizatie non-profit, cat si in organizatii internationale.

Un health specialist este un termen general pentru cineva care inspecteaza sistemele de sanatate de mediu pentru a se asigura ca sunt in conformitate cu reglementarile locale in domeniu. Aceste regulamente sunt stabilite de catre guvern pentru a pastra cetatenii in conditii de siguranta si sanatosi. De asemenea, o persoana care activeaza in acest domeniu poate sa faca inspectii in ceea ce priveste sanatatea, sa mearga la diferite institutii ca sa vada daca acestea respecta normele aflate in vigoare. Domeniul sanatatii publice este unul de o importanta deosebita.

Un health specialist poate sa lucreze si la o clinica privata de sanatate, el putand sa ocupe mai multe functii. Una dintre acestea se poate referi la relatia cu presa, in timp ce alta poate sa fie o functie de management. Unul dintre cei mai buni health specialist din Romania este dr Balanica si celebra metoda a sa bazata pe nutrigenomica.

dr balanica health specialist

sursa: doctorbalanica.ro – medicina personalizata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.