Hote si mobilier inox de la Cominox

244

Dupa cum si-a obisnuit clientii de mai bine de 10 ani, firma Cominox isi continua activitatea de producator de mobilier inox profesional si accesorii. De la rafturi de depozitare, mese profesionale sau dulapuri, pana la scari, balustrade, elemente folosite in amenajari exterioare sau hote inox fabricate respectand standardele moderne de calitate, putem spune ca activitatea firmei Cominox acopera o mare varietate de sortimente de mobilier inox.

Utilizand aparataura ultramoderna din categoria masinilor de stantat sau de debitat tabla, Cominox si-a orientat activitatea catre productia de piese de mobilier din inox de tipul meselor de lucru profesionale, al chiuvetelor si hotelor de uz industrial, domeniul de activitate al companei ajungand pana la confectionarea de scari, balustrade, dulapuri, vestiare, carucioare de transport sau produse de tip Home design.

 

Mobilier inox de la Cominox

Pe langa alte articole de mobilier inox de la Cominox hotele profesionale au aplicatii in industria alimentara sau in zona de catering.Hotele inox au utilizari intr-o gama variata de domenii, in special in industria alimentara si in cadrul firnelor de catering. Cominox confectioneaza, la cererea clientilor sai, hote profesionale de perete, centrale sau cu dulap. Hotele de perete pot fi fara filtru sau cu filtru inclus, unele modele fiind prevazute cu robinet pentru scurgerea grasimii si filtre detasabile antigrasime. Disponibile la comanda, in functie de dimensiuni, sunt si hotele cu dulap prevazute cu usi glisante.

 

Hote inox de calitate

Gama de hote centrale face parte, de asemenea, din oferta de produse de mobilier profesional de inox fabricate la Cominox, producatorul punand la dispozitia clientilor hote cu filtru, fara filtru sau cu filtru si lumina. Modelele cu filtru si lumina au filtre detasabile, robinet de scurgere a grasimii, sistem de iluminare. Se pot proiecta si confectiona, de asemenea, hote inox profesionale dotate cu 2, 4, 7, 8, 12 sau 14 filtre.

Cu utilizari in variate domenii, in restaurante, unitati de productie, fabrici de procesare a carnii, fabrici de zahar, ciocolata sau biscuiti, gama de hote profesionale din inox furnizate de Cominox corespunde celor mai severe standarde ale calitatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.