Iata 5 beneficii unice care te asteapta la cel mai bun studio de videochat din Romania!

0
274

Iata 5 beneficii unice care te asteapta la cel mai bun studio de videochat din Romania! 1

Alegerea carierei implica o decizie destul de grea, in special dat fiind faptul ca cele mai multe locuri de munca din tara noastra sunt platite foarte slab. Daca esti tanara, majora, arati bine si doresti sa duci o viata mai buna, poti opta pentru un job in una din cele mai profitabile industrii din prezent, videochatul.

In cazul in care alegi sa faci parte din echipa unui studio de top, te vei bucura atat de un loc de munca 100% legal si conditii excelente de lucru, cat si de multe alte beneficii. Tocmai de aceea, in randurile de mai jos vei descoperi 5 dintre aceste beneficii pe care Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Romania, ti le va pune la dispozitie.

Asigurare medicala si stomatologica
Studio 20 este primul studio de videochat din lume care ofera modelelor sale, pe langa un contract legal de artist-interpret, asigurare medicala si stomatologica valabila in peste 100 de centre din intraga tara. In acest mod, cel mai bun studio de videochat ofera sprijin intregii echipe, iar tu te vei putea bucura de acest beneficiu inca din prima zi de activitate, fara a ti se retine vreo suma din comisioane sau alte conditii similare.

Poti ajunge model de top chiar daca nu ai experienta
Pentru a ajunge un model de top in cadrul echipei de la cel mai bun studio de videochat, experienta in domeniu nu este un “must”! Compania iti ofera programe de training special concepute pentru tine, cursuri de machiaj, cursuri individuale de limba engleza si cultura generala. Astfel, vei face o impresie cat mai buna fanilor de pe Internet si vei deveni un model de top.

Sustinere financiara si morala
Atmosfera prietenoasa si sustinerea morala de care te vei bucura din partea echipei de modele si a trainerilor te va ajuta sa iti desfasori activitatea in conditii relaxate, astfel incat sa nu iti pierzi niciodata increderea in tine si sa poti excela in aceasta cariera.

Atunci cand incepi activitatea la cel mai bun studio de videochat din Romania, vei avea nevoie de o garderoba si o trusa de make-up. Studio 20 se va consulta cu tine si cu un specialist in domeniu si va cumpara produsele necesare pentru tine. De asemenea, daca vrei sa-ti implinesti visul de a avea o casa si o masina fara a te indatora bancilor pe zeci de ani, dupa 6 luni de activitate la acest studio de videochat poti solicita un credit chiar de la compania noastra.

Trafic mare garantat
Studio 20 este primul studio de videochat din lume care a primit certificare Jasmin la nivel Gold. Aceasta distinctie se traduce in conditii preferentiale pentru tine, asistenta dedicata 24/7 si alte beneficii care conduc la marirea castigurilor tale.

De asemenea, daca iti faci griji ca model incepator ca vei sta ore in sir pe chatul free, acest lucru nu se va intampla la cel mai bun studio de videochat din Romania. Multumita unui buget de marketing ce depaseste 100.000 de dolari pe luna, modelele din toate studiourile de videochat marca Studio 20 primesc trafic dedicat, prin rotatie. Astfel, mai mult de 300.000 de vizitatori sunt redirectionati zilnic catre echipa Studio 20, astfel incat nu vor exista momente in care nu ai cu cine sa vorbesti si iti vei atinge mai repede obiectivele financiare propuse.

Venituri de pana la 10.000 de dolari in cadrul unei companii cu prestigiu
Multe studiouri de pe piata autohtona doresc sa profite de naivitatea si de lipsa de experienta a tinerelor. Astfel, le promit tot felul de incasari fabuloase, fara sa le ofere o siguranta legala, ajungand in final sa dispara peste noapte cu toate castigurile lor. La cel mai bun studio de videochat din Romania, Studio 20, ai garantia ca acest lucru nu se va intampla niciodata. Din contra, vei avea siguranta ca lucrezi in conditii legale pentru o companie serioasa, care are o experienta de peste 18 ani si nenumarate premii internationale la activ si unde vei putea sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna.

De asemenea, ca sa te convingi de corectitudinea companiei Studio 20, la interviu vei putea sa-i ceri unuia dintre consultanti sa iti arate dovada castigurilor fabuloase ale modelelor si, daca doresti, vei putea sta de vorba cu unele dintre ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.