Merita sa te muti in Capitala? Iata ofertele de videochat in Bucuresti!

0
videochat Bucuresti
videochat Bucuresti

Domeniul videochatului ofera o multitudine de avantaje, pornind de la sumele foarte mari castigate de modele si ajungand la conditiile luxoase de lucru si sprijinul permanent oferit de profesionisti. Nu e de mirare ca, in aceste conditii, tot mai multe fete aleg sa vina chiar si din alte localitati pentru a face videochat in Bucuresti.

Tu te simti pregatita sa iei o asemenea decizie?

Bucuresti – capitala Romaniei, dar si a industriei mondiale de divertisment pentru adulti

Cu o experienta de peste 17 ani in domeniu, Studio-20.ro a reusit sa se impuna nu numai in Romania, ci si pe plan mondial. Exista studiouri in mai multe orase romanesti si chiar si peste ocean, dar cele mai luxoase se afla, fara indoiala, in Bucuresti.

In capitala Romaniei, studiourile sunt astfel concepute incat fiecare model sa simta ca are toate conditiile necesare pentru a da tot ce are mai bun si pentru a obtine, astfel, castigurile impresionante pe care le face posibile lucrul in acest domeniu.

De pilda, unul dintre studiourile de videochat Bucuresti, situat in cladirea City Business Center, are nu mai putin de 35 de camere! Spatiul mai mult decat generos, de 1 500 de metri patrati, este impartit in dormitoare tematice, unde modelele isi desfasoara activitatea in conditii de lux.

Atunci cand termini lucrul si vrei sa te relaxezi, ai la dispozitie mai multe zone de relaxare, cu cafenea, restaurant, masaj si jacuzzi. Mai cunosti vreun domeniu in care cele care lucreaza sa fie rasfatate in acest fel? Greu de crezut!

Avantajele de care beneficiezi intr-un studio de videochat din Bucuresti

Succesul deosebit obtinut de Studio 20 se explica tocmai prin grija deosebita pe care o arata fiecarui model in parte. Iata numai cateva dintre avantajele de care beneficiaza femeile care aleg sa urmeze aceasta cale:

  • make-up profesional zilnic, realizat cu atentie si dedicatie, astfel incat sa scoata in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale fetei tale;
  • hair-styling realizat, de asemenea, in fiecare zi, astfel incat sa te simti in permanenta frumoasa si atragatoare;
  • unghii ingrijite de profesionisti, cu modele deosebite, menite sa iti sporeasca farmecul;
  • acces la solar, astfel incat, daca doresti acest lucru, sa iti poti pastra nuanta de ciocolata pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp;
  • masaj cu care te poti rasfata oricand te simti obosita si ai nevoie de cateva momente de relaxare;
  • posibilitatea de a face operatii estetice, daca ai vreo nemultumire legata de propriul aspect fizic sau daca vrei sa imbunatatesti modul in care arata o anumita parte a corpului;

Cunoscand toate aceste lucruri, poti sa intelegi cu usurinta de ce un numar tot mai mare de tinere aleg sa urmeze o cariera de model de videochat in Bucuresti.

Bonusuri financiare consistente!

Modelele de la Studio 20 beneficiaza, in primele trei luni de activitate, de un venit minim garantat de 1 000 de dolari pe luna, independent de rezultatele obtinute pe site-urile cu care lucreaza.

Apoi, in permanenta, beneficiezi de sansa de a obtine un comision cumulativ de pana la 65% din castiguri. Astfel, pe langa comisionul standard de 50%, se acorda comisioane suplimentare pentru 90, respectiv 100 de ore online intr-o perioada, pentru venit total de peste 10 000 de euro sau pentru colaborarea cu Studio 20 timp de un an, fara intrerupere.

Te afli la inceput de drum si esti descurajata de sansele de angajare existente in orasul tau natal? Incearca sa devii model de videochat in Bucuresti si viata ta se va schimba imediat in bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.