Igienaserv.ro – Specialistii in curatare hote non stop la dispozitia ta

442
Publicitate

Igienizarea bucatariei este un aspect care nu trebuie neglijat pentru a reduce la minimum riscurile unor accidente domestice sau aparitiei bacteriilor. Hotele reprezinta una dintre sursele murdariei si microbilor, precum si a mirosurilor urate. Daca te confrunti cu aceasta problema si simti ca nu-i poti face face, apeleaza la serviciile profesionale pentru curatare hote pentru a va scapa de aceasta grija.

Curatarea hotelor este mult mai eficienta daca este realizata de catre o echipa de profesionalisti pentru ca doar astfel va exista certitudinea unor rezultate de lunga durata. In plus, substantele utilizate de acestia sunt corespunzatoare cerintelor privind sanatatea astfel incat acestia sunt ecologici si sunt autorizati de Ministerul Sanatatii.

Publicitate

Igiena Serv este lider national in prestarea celor mai eficiente si profesionale servicii de curatare hote. Reprezentantii companiei sunt in permanenta instruiti pentru ca serviciile oferite de acestia sa corespunda celor mai inalte standarde in domeniu.

Igiena Serv – Servicii profesionale pentru curatarea hotelor pentru o durata mai lunga de viata a electrocasnicelor

Prin curatarea hotelor reduceti riscul aparitiei incendiilor deoarece gazele arse si vaporii de grasime sunt eliminate.

Atunci cand serviciile de curatare hote sunt realizate in mod corespunzator si periodic, durata de viata a electrocasnicelor va creste in mod considerabil. Astfel veti economisi bani, mai ales ca serviciile de curatare hote nu sunt costisitoare, conform credintelor populare. Rezultele sunt pe termen lung – nu veti mai schimba hota din cauza acumularii in exces a murdariei.

Igiena Serv – Servicii calitative in domeniul curatarii hotelor

Echipa Igiena Serv ofera servicii de curatare hote profesioniste care implica utilizarea celor mai moderne tehnici si solutii. In plus, fiecare caz de curatare hote reprezinta un proces personalizat, pentru ca substantele sunt utilizate in functie de situatia concreta.

In plus, curatarea hotelor presupune realizarea si activitatilor de intretinere a instalatiilor adiacente acestora. Prin urmare, prin serviciile de curatare hote Igiena Serv, beneficiati de o curatare totala a electrocasnicelor ce specifice bucatariei.

Experienta si promptitudine – Abordarea ideala oferita de Igiena Serv

Personalul din care este alcatuita echipa Igiena Serv este specializat in rezolvarea problemelor ce tin de curatarea hotelor si a altor instalatii adiacente.

Experienta acestei echipe reprezinta un avantaj in plus in oferirea unor servicii calitative dar si actionarea cu promptitudine in vederea indeplinirii oricarei sarcini.

Apeland la serviciile Igiena Serv in vederea realizarii curatarii hotelor veti beneficia de numeroase avantaje:

  • Echipa specializata care actioneaza cu promptitudine in vederea solutionarii oricarei probleme;
  • Preturi care variaza in functie de gama de servicii pentru care se opteaza;
  • Gama de servicii specializata in curatarea eficienta a hotelor;

Igiena Serv – Cele mai profesioniste servicii in vederea curatarii hotelor

Igiena Serv reprezinta solutia ideala atunci cand va confruntati cu probleme care tin de hote si de functionarea defectuoasa a acestora.

Infiintata in anul 1999, in prezent, echipa cuprinde peste 200 de angajati instruiti continuu prin participarea la programe de formare practica si teoretica. Compania isi desfasoara activitatea pe intreg teritoriul tarii, finalizand cu success orice proiect, indiferent de complexitatea acestuia.

Serviciile de curatare hote sunt realizate de personalul companiei in cel mai scurt timp, promptitudinea reprezentand una dintre caracteristicile extrem de importante.

Consultantii companiei va ofera toate informatiile necesare pentru ca dvs sa scapati de grija curatarii si mentenantei hotei. Accesati websiteul igienaserv.ro

CONTACT

Telefon: 0722 672 774

Email: office@igienaserv.ro

Adresa: Str. Concordiei Nr.5, Sector 4, 040193, Bucuresti, Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.