Implanturi cu silicon și fără secrete: rețeta propusă de medicul estetician Dr. Panțuru

354

Implanturile cu silicon sau silicoanele, așa cum sunt ele cunoscute de majoritatea populației, reprezintă un proces elaborat de augmentare mamară, la care pot apela doamnele și domnișoarele care doresc să își mărească sânii într-un mod calitativ și cât mai ușor de integrat de către organism.

Doctorul estetician Radu Panțuru dorește să le ofere pacientelor sale calitatea serviciilor sale și se asigură că acestea sunt pregătite, atât fizic, cât și psihologic, pentru o astfel de procedură. De aceea, site-ul său, DrPanturu.ro este dedicat viitoarelor sale paciente cu informații bogate despre operația de mărirea a sânilor prin implanturi de silicoane, precum și cu informații despre cât costă o operație de mărirea a sânilor. Ce aduce nou dr. Radu Panțuru?

Transparență totală în procedura de augmentare prin implant cu silicon!

Dr. Panțuru consideră că nu este îndeajuns ca pacientele sale să beneficieze de o simplă operație de mărire a sânilor, ci să știe exact care sunt posibilitățile dintre care pot alege, dacă ce își doresc este fezabil pentru corpul lor, care sunt etapele operației de implanturi de silicoane și în ce constau acestea.

Astfel, acestea vor avea așteptări realiste de la operație și vor ști pentru ce tip de implant cu silicon să opteze, deoarece nu există o singură variantă. Posibilitățile de alegere în materie de implanturi de silicoane sunt următoarele, în cazul dr. Radu Panțuru, sunt următoarele:

  • Implanturi de silicoane rotunde – printre cele mai populare tipuri de implant cu silicon, sunt preferate de multe dintre doamne și domnișoare datorită efectului spectaculos pe care îl creează la nivel de decolteu și apropierii dintre sâni, chiar în lipsa sutienului
  • Implanturi de silicoane anatomice – sunt preferate de doamnele și domnișoarele care doresc să își mărească sânii, dar să le păstreze o formă și o textură cât mai naturală
  • Implanturi de silicoane cu ser fiziologic – sunt mai rare, iar dr. Panțuru le utilizează doar în cazul pacientelor care vor în mod expres acest tip de implanturi care dau o senzație moale la atingere și care necesită o incizie mai mică la introducere

Dincolo de tipul de implanturi cu silicon, sunt mulți factori pe care pacientele dr. Panțuru trebuie să le ia în considerare, precum poziționarea implanturilor mamare (subglandulară sau submusculară), mărimea acestora și tipul de incizie (șanțul submamar, zona inferioară a areolei mamare sau zona axilei). Toate aceste aspecte vor fi discutate în prealabil cu dr. Radu Panțuru, pentru ca pacientele sale să știe absolut fiecare detaliu despre procedura de augmentare mamară.

Cât costă o operație de mărirea a sânilor?

Operațiile estetice nu sunt printre cele mai ieftine proceduri, însă prețul unei operații de mărire a sânilor diferă în funcție de tipul de implant și de caracteristicile acestuia. Dr. Radu Panțuru nu dorește să facă rabat de la calitate, de aceea le propune pacientelor sale o operație profesionistă la un preț corect, în care se pot încadra doamnele și domnișoarele care dispun de un buget mediu.

O listă completă cu prețurile pentru operația de mărirea a sânilor poate fi găsită pe site Dr.Panturu.ro, unde pot fi citite, de asemenea, și restul de informații vitale despre implanturile cu silicon și caracteristicile acestora.

Dr. Radu Panțuru își așteaptă pacientele care vor să își augmenteze frumusețea la o consultație de specialitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.