Importanta Promovarii Online in Directoarele Web din Romania

406
Publicitate

Importanta unei bune promovari online este vitala pentru toate site-urile care vor sa fie in topul cautarilor din mediul virtual. Va vom explica ce este si cum se promoveaza cel mai bine site-ul intr-un director web din Romania.

Optimizarea SEO de calitate a unui site, consta in diversi factori care trebuiesc respectati de la crearea acestuia si pana la promovarea pe internet in vederea castigurilor online. Codul sursa a site-ului trebuie sa fie curat si sa respecte toate criteriile de optimizare on page, de la link-uri interne, si pana la continutul afisat. Deasemenea nu trebuiesc uitate nici atributele h1, h2, h3, h4 si h6 din interiorul acestuia pentru ca acestea ghideaza motoarele de cautare si le spun despre ce este vorba in pagina respectiva.

Publicitate

Despre structura seo friendly a acestuia care trebuie bine conceputa pentru ca site-ul sa poata fi bine alcatuit si usor de urmarit de catre motoare si trebuie conceputa inca de la inceput, bazandu-ne pe cei trei factori: structura, continut si link-uri. Pentru un astfel de site bine construit vom da exemplele urmatoare: Pagina de Start(Acasa, Home), Servicii, Despre Noi, Galerie Foto si Contact, toate acestea in functie de nisa pe care se bazeaza continutul intern. Pe langa structura mai este bine de stiut ca acesta mai are nevoie si de un continut bogat in texte dar si elemente grafice care vor aea atributul Alt in fiecare imagine. Harta site-ului care este in format XML construita pentru robotii motoarelor de cautare, contine toata structura de link-uri interne are sunt ordonate pe sectiuni ale fiecarei categorii din site.

Promovarea afacerii in directoarele web si retele de socializare este un lucru care nu trebuie ignorat de catre nici un webmaster si trebuie tratat cu mare atentie pentru o buna promovare seo. Inscrierea in directoare web de calitate ajuta la pozitionarea cat mai buna si vizibila de catre potentialii clienti ai afacerii in principalele motoare de cautare, Google, Bing sau Yahoo. Pentru ca marea majoritate a acestor motoare pun mare pret pe calitatea link-urilor venite din alte site-uri, link-uri de calitate care indica tema acelei pagini promovate. De aceea inscrierea in directoarele din Romania este un mod usor si gratuit de obtinere a unor astfel de link-uri catre site-ul dvs.

Este bine de stiut faptul ca pentru o buna promovare din partea acestor cataloage web nu trebuie sa inscrieti site-ul cu aceleasi titluri si descrieri pe toate, acest lucru fiind considerat ca seo spam de majoritatea motoarelor de indexare online. Titlurile trebuiesc diversificate si inscrierea trebuie sa fie facuta treptat si cu mare atentie pe ce site puneti un link catre dvs.

Dintre aceste directoare va recomandam inscrierea si promovarea gratuita in catalogul web al celor de la Optimizare PRO, un catalog care ofera facilitati de inscriere si promovare a afacerii dumneavoastra in spatiul virtual.

Va rugam sa nu abuzati de aceasta oportunitate si sa tineti cont de factorii si conditile de inscriere si acceptare in acest director web profesional care promoveaza doar site-uri din Romania si care ofera continut relevant catre pagina promovata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.