In atentia clientilor Eurolines: informatii noi si modificari ale curselor

406
Publicitate

Eurolines aduce in atentia clientilor sai un nou set de informatii si modificari ale curselor. Astfel, in ceea ce priveste biletele de autocar Eurolines pentru destinatii internationale, a avut loc o serie de modificari ale orelor de plecare din Romania. Noua ora de plecare din Bucuresti este 04:00, in timp ce plecarile de Arad vor avea loc la ora 16:30. S-a schimbat, de asemenea, ora de plecare din Iasi, care va fi de acum inainte 22:30. In plus, antena din Iasi va avea de acum inainte punctul de conexiune in Ploiesti, nu in Bucuresti. O alta informatie valoroasa este faptul ca statiile Lugoj si Timisoara vor deveni antene ale transferului Severin – Lugoj – Timisoara – Arad. Toate autocarele vor merge Deva – Arad direct.

 

Alte modificari ce trebuie urmarite sunt cele ale curselor ERO. Cursa de Londra/UK ERO 401, de pilda, va fi operata direct doar in ziua de vineri cu plecare din Romania, iar cursa de retur, din Marea Britanie, va porni de acum inainte duminica.

Publicitate
 

Cursele de Montpellier, Franta, de marti si vineri, vor fi prelungite pana la Bordeaux, cu retur din acest oras in fiecare vineri si luni.

 

Cursa de Belgia, Olanda ERO 441, care pornea marti, se muta acum miercuri cu plecare din Romania, returul avand loc din Utrecht sambata, in loc de vineri.


De asemenea, unele curse si-au modificat zilele de plecare, motiv pentru care clientii Eurolines sunt rugati sa consulte sistemul de rezervari, precum ERO221, ERO32, ERO401, ERO604, pentru a fi in tema cu toate modificarile facute.

 

Mai multe informatii despre aceste schimbari gasiti AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.