Incalzitoare si decantoare de ceara profesionale

340

Aspectul inestetic al parului nedorit este una dintre cele mai presante probleme legate de ingrijirea si imaginea proprie pentru femei. In saloanele de cosmetica cel mai mare numar de cliente se prezinta pentru sedinte de epilare complete datorita confortului oferit de echipamentele profesionale si experienta detinuta de catre cosmeticienele specializate pe astfel de servicii. Compania Total Pro Beauty doreste sa puna la dispozitia saloanelor si cabinetelor de cosmetica decantoare de cearaimportate de la cei mai mari producatori in domeniu, dar nu uita nici persoanele care prefera epilarea acasa, adresandu-li-se si acestora cu o gama larga de incalzitoare. Aceste incalzitoare de ceara sunt alternative mai putin costistoare, sunt mai usor de folosit fata de decantoarele profesionale din saloane si sunt perfecte pentru sedintele de epilare acasa.

Prin gama de oferte pusa la dispozitia clientilor, Total Pro Beauty urmareste sa faciliteze cu ajutorul magazinului online Decantor-Ceara.ro tranzitia saloanelor din tara catre echipamente de incredere si calitate care sa aduca industria de infrumusetare din Romania la zi cu saloanele si cabinetele de peste hotare. Incalzitoarele si decantoarele propuse catre vanzare pe site sunt importate direct de la producatori din Italia, producatori renumiti in domeniu care lucreaza in mod direct sau indirect cu toate saloanele mari din Europa.

Lucrand in parteneriat cu branduri de top precum Roial sau Emmeci Comsetici, Total Pro Beauty este in masura sa ofere produse profesionale la un raport pret-calitate inegalabil in Romania. In principal, site-ul se adreseaza saloanelor si cabinetelor profesionale, cu produse atent selectionate de catre echipa Decantor-Ceara.ro in vederea comercializarii unor echipamente in masura sa ridice standardele serviciilor oferite in momentul actual in saloanele de specialitate.

Decantoare de ceara – sunt echipamente specializate dedicate uzului profesional si trebuie sa se gaseasca in orice salon sau cabinet care respecta anumite standarde de igiena si calitate. Acestea servesc dublu scop, in primul rand incalzind ceara si mentinand-o la temperatura optima pe toata durata sedintei de epilare, iar in al doilea rand separand firele de par din ceara refolosibila si incalzind-o la temperaturi mari pentru sterilizare intre sedinte. Decantoarele cu cuve de inox, cu sau fara ucenic, de diverse marimi si culori sunt disponibile pe site la cele mai bune preturi.

Incalzitoare de ceara – sunt dedicate in mod special cabinetelor mici de cosmetica sau persoanelor care aleg epilarea acasa. Aceste incalzitoare de ceara servesc aproximativ aceluiasi scop ca si decantoarele, cu diferenta ca nu au optiunea de a separa firele de par din ceara refolosibila. In acest scop, la cantitati mici de ceara, se pot folosi cu usurinta unele site. Incalzitoarele mentin ceara la temperatura optima pentru intreaga durata de timp necesara inlaturarii parului nedorit, indiferent cat de lunga este aceasta, fiind astfel ideale pentru persoanele lipsite de experienta. Este modalitatea cea mai sigura si eficienta de a evita neplacerile provocate de ceara folosita prea fierbinte, neplaceri ce pot rezulta inclusiv in arsuri ce lasa semne o lunga durata de timp sau iritatii care transforma actiuni banale in momente extreme de inconfortabile. Incalzitoarele comercializate pe Decantor-Ceara.ro ofera cel mai bun raport pret-calitate si sunt disponibile in diverse marimi si culori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.