Inchirieri apartamente 3 camere prin agentia imobiliara Regatta

459
Publicitate

Agentia imobiliara Regatta se remarca prin locatia de exceptie a imobilelor promovate, atat in cadrul sectorului de vanzari cat si in ceea ce priveste inchirierile de locuinte cu 3 camere din Bucuresti. Fata de anul trecut, cererea de apartamente de inchiriat a crescut simtitor, fapt constatat de specialistii in tranzactii imobiliare din cadrul agentiei.

 

Publicitate

Regatta si-a indreptat atentia catre segmentul de lux de inchirieri apartamente de 3 camere, agentia oferind clientilor sai unele dintre cele mai luxoase proprietati din zona imobiliara. In scopul unor inchirieri de apartamente in regiuni selecte ale capitalei, compania a selectat locuinte aflate in Baneasa, Herastrau, Primaverii, Dorobanti sau Victoriei.

Compania imobiliara a afisat pe pagina web aproximativ 80 de proprietati de acest tip, in cadrul sectorului de inchirieri apartamente 3 camere ce pot fi realizate prin agentia Regatta. Pentru o suma de 2500 euro pe luna, aveti la dispozitie un apartament de 3 camere inclus in cadrul departamentului de inchirieri al companiei, situat in zona Aviatorilor, aproape de Piata Charles de Gaulle si de parcul Herastrau. La fel ca in cazul multor apartamente de 3 camere destinate inchirierii in Bucuresti, aceasta locuinta splendida detine un living luminos, un dormitor cu baie proprie si o toaleta de serviciu.

 

Inchirierea apartamentelor de 3 camere prin agentia imobiliara Regatta este solutia ideala pentru familiile care doresc zone selecte din Bucuresti, cum ar fi Herastrau, Nordului, Arcul de Triumf, Calea Dorobantilor sau Floreasca.

 

Special: inchirieri apartamente 3 camere prin agentia imobiliara Regatta

Daca va doriti sa locuiti in zone elegante din Bucuresti, avand acces facil catre restaurante, scoli, gradinite, centre comerciale sau parcuri, va puteti opri asupra ofertei de apartamente prezentate de agentia Regatta pentru categoria 3 camere. O varianta inspirata ar putea fi un apartament cu 3 camere din Primaverii, disponibil pentru suma de 4000 euro pe luna prin intermediul companiei.

Familiile care prefera zonele de lux au ocazia sa incheie contracte de  inchirieri apartamente 3 camere prin agentia imobiliara Regatta pentru locuinte superbe din cartiere rezidentiale, centrale si de lux. Apartamentul luxos din Primaverii, propus pentru inchiriere prin intermediul Regatta, are 3 camere si suprafata utila de 190 mp. Imaginati-va doar cum ar fi sa beneficiati de aceasta locuinta unica, prevazuta cu geamuri termopan, camere de depozitare, drum asfaltat si cablu TV prin satelit. Living-ul spatios al acestei case va ofera o priveliste deosebit de frumoasa, imobilul fiind situat intr-o zona verde, iar caile de acces catre supermarketuri sau restaurante va vor permite sa petreceti clipe unice alaturi de cei dragi.

 

Cu ajutorul Regatta, puteti beneficia de ocazia unica a unor inchirieri de aprtamente de lux aflate in zone de exceptie ale capitalei, intermediate de aceasta moderna agentie imobiliara. Piata imobiliara va ofera numeroase posibilitati in acest sens, iar agentia recomanda aceste tranzactii pe fondul unei cereri crescute de inchirieri de apartamente in zone rezidentiale din Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.