Inchirieri masini in Bucuresti de cea mai inalta calitate

458
Publicitate

Rentacar Bucuresti, parte a proiectului Ascar.ro urmareste sa se mentina in permanenta cu un pas in fata competitiei prin oferta serviciilor de cea mai inalta calitate, mentinerea unui parc auto impecabil si cresterea interesului si a increderii clientilor in domeniul inchirierii de masini in Bucuresti. Pentru a ajunge la un asemenea nivel de performanta se pune accent constant pe feedback-ul primit de la clientii fideli pentru imbunatatirea permanenta a serviciilor.

Rentacar Bucuresti se distinge fata de competitie prin profesionalism, atentia la detalii, experienta in domeniu si eforturile facute pentru facilitarea serviciilor de acest tip. Compania opereaza printr-un sistem care ofera posibilitatea de a prelua si returna masinile la o locatie la alegere contra unei taxe corecte si cel mai important transparente. Clientii Rentacar Bucuresti pot avea toata increderea colaborarii cu profesionisti care fac in permanenta eforturi in punerea la dispozitia clientilor a celor mai moderne facilitati si servicii astfel incat intregul proces sa fie cat se poate de simplu si direct.

Publicitate

Program nonstop, tarife accesibile.

Programul nonstop al Rentacar Bucuresti este gandit in asa mod incat clientii sa poata returna sau prelua masinile in intervalul orar cel mai convenabil exact atunci cand ajung la destinatie, fara a fi limitati de discrepanta dintre un program fix al companiei de inchirieri auto si ora la care au avionul, spre exemplu. In plus, tot pentru ca echipa Rentacar Bucuresti isi doreste ca toti clientii cu care colaboreaza sa simta ca timpul este de partea lor, intarzierile de pana intr-o ora nu vor fi taxate.

Tarifele practicate de compania de inchiriere masini in Bucuresti sunt cele listate pe site, fara taxe ascunse si includ kilometrii nelimitati, asigurarile de accident si de furt, tva si taxele de drum. Taxele practicate pentru diverse servicii sau in functie de varsta soferilor sunt de asemenea clar mentionate pe pagina de Termeni si Conditii a site-ului si discutate transparent de catre toti angajatii companiei.

Masinile se pot rezerva din timp, rezervarea facandu-se in functie de clasa iar compania isi ia angajamentul ca in conditiile in care in care clasa de masina rezervata nu mai este disponibila sa se faca un upgrade cu o clasa de masina mai scumpa, fara nici un cost suplimentar.

Calitatea serviciilor oferite fac din Rentacar Bucuresti un serviciu de inchirieri masini ce se afla intotdeauna cu un pas inaintea competitiei si reuseste sa isi mentina in permanenta clientii multumiti, fidelizand astfel categoria de clienti care apeleaza adesea la astfel de servicii.

Un alt avantaj imens al ramurii Ascar ce se ocupa cu inchiriere masini Bucuresti este diversitatea parcului auto ce se prezinta absolut impecabil, fiecare masina in parte fiind periodic verificata, perfect intretinuta si la cel mai inalt standard de calitate. Clientii pot fi convinsi ca vor primi exact ceea ce platesc, fiecare automobil comportandu-se perfect la drum, in exacta conformitate cu specificatiile listate pe pagina de prezentare. Diversitatea parcului auto inseamna ca Rentacar Bucuresti pot raspunde oricarui tip de nevoi a clientilor, de la inchirierile pentru deplasari in scop de afaceri in Bucuresti, la masinile inchiriate pentru vacanta in familie sau aventura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.