Informatii complete despre plasa de gard zincata de pe mesterumanole.ro

424
Publicitate

Plasa de gard zincata de la Mesteru Manole este un material metalic foarte elastic, utilizat in imprejmuirea de suprafete de orice tip.

Publicitate

Gardul de plasa zincata este o foarte buna solutie pentru proiecte de orice dimensiuni, aisgurand o foarte buna delimitare a suprafetelor. Astfel, plasa de gard zincata de pe acest link este un material foarte utilizat atat de constructori , cat si de catre pesoanele private, deoarece este extrem de eficienta si avantajoasa din punct de vedere al costurilor.

Cateva detalii tehnice despre plasa de gard zincata

In primul rand, este important de stiut ca plasa de gard zincata este un material compus din fire de sarma zincata (de unde reiese si numele de „zincata”), impletite astfel incat sa formeze ochiuri ce au o forma de romb si dimensiuni destul de mici.

Mai concret, o plasa de gard zincata este formata din sarme zincate verticale in forma de zig-zag, ce sunt imbinate intre ele astfel incat sa sa formeze un tot unitar. Astfel, aceasta structura particulara permite gardului de plasa zincata sa se muleze usor peste orice tip de suprafata si sa poata fi imbinat astfel incat sa se obtina intr-un final unul cu lungimi foarte mari.

Plasa de gard zincata poate fi alcatuita din sarme de grosimi diferite, ce ofera grade diferite de flexibilitate si protectie, putand fi utilizata dupa nevoi.

De ce se utilizeaza atat de des un gard de plasa zincata?

Principalul scop pentru care acest material este utilizat este reprezentata imprejmuirea de spatii.

Aceasta este o solutie extrem de des utilizata atat pentru zonele de locuit, cat si pentru cele agricole sau industriale, asigurand o foarte eficienta delimitare intre spatii, dupa dorinta fiecare utilizator in parte. Pentru fixarea finala, este nevoie de un ajutor extern, sub forma unor stalpi de sustinere, care pot fi alcatuit din diferite materiale, preum lemn, otel, fier si asa mai departe.

Forma unui gard de plasa zincata ofera o flexibilitate sporita

Astfel, pentru a fi utilizata ca o limita clara, aceasta trebuie sa fie insotita de stapli, de preferinta din metal, pe care sa poata fi intinsa astfel incat sa devina rigida si rezistenta. Asadar, fie ca se este necesara imprejmuirea unei gradini, a unei livezi, sau a unui spatiu de joaca, plasa de gard zincata este una dintre cele mai eficiente si utilizate solutii pentru aceste scopuri. De asemenea, dupa cum am spus mai sus, aceasta este o solutie de luat in calcul si pentru protejarea diferitelor echipamente industriale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.