Informatii generale despre tabla zincata la super pret de la Mesteru Manole

537
Publicitate

Utilizata in diverse proiecte de constructii, tabla zincata are o grosime relativ mica, dar suprafata este intinsa. Denumirea acesteia provine de la faptul ca otelul, din care este confectionata, este supus unui proces cunoscut sub numele de zincare. In cadrul acestui proces se aplica un strat protector de zinc care poate varia in grosime. Dar pe langa rolul de protectie, acest strat mai indeplineste si un rol estetic.

Publicitate

Principala diferenta fata de tabla obisnuita, pe langa culoarea acesteia, este acel strat protector de zinc. Iar din acest motiv constructorii sunt mereu mai inclinati sa aleaga tabla zincata in detrimentul celei obsinuite.

De ce sa alegi tabla zincata?

Tot datorita acelui strat de zinc reies o serie de caracteristici care transforma tabla zincata intr-un material des achizitionat de specialistii in domeniu. Printre acestea putem aminti :

  • raport bun calitate-pret – desi acesta este un material de o calitate superioara pretul pe care il are tabla zincata nu este unul extrem de ridicat. Astfel, oricine poate achizitiona acest material pentru diversele proiecte in care poate fi folosita;
  • durabilitate – stratul suplimentar de zinc ii confera protectie si in acelasi timp o grosime mai mare acestui tip de tabla. Astfel ca rezistenta in timp este sporita, fiind si o investitie buna pentru cumparator;
  • rezistenta la coroziune – aceasta se poate spune ca este cea mai importanta caracteristica a acestui material de constructie. Asta se datoreaza de asemenea stratului de zinc care actioneaza ca o bariera impotriva agentilor corozivi ;
  • rezistenta la intemperii – nu in ultimul rand, tot datorita acelui strat protector, tabla zincata este rezistenta la actiunea factorilor de natura externa.

Cum se utilizeaza tabla zincata?

Datorita caracteristicilor sale specifice, tabla zincata isi gaseste intrebuintari de multe ori in :

  • industria auto;
  • realizarea de poduri;
  • realizarea de copertine;
  • realizarea de sisteme de aer conditionat;
  • in proiectele de dimensiuni mici, cum ar fi: rame metalice, depozite, rafturi, acoperisuri sau magazii.

De asemenea, datorita faptului ca se gaseste in forme ce au grosimi diferite, aceasta se poate folosi in proiecte variate in functie de necesitatiile si dorintele clientului.

Ai posibilitatea sa achizitionezi chiar acum tabla zincata la un super pret de la Mesteru Manole

Mesteru Manole iti pune la dispozitie tabla zincata la un pret foarte bun in functie de preferintele tale. De asemenea, aceasta se gaseste intr-o gama larga de dimensiuni care se preteaza pe diversele proiecte in care este necesara. Daca intampini vreo problema, nu ezita sa apelezi la linia de consiliere sau la numarul de telefon 0741238406! O echipa de specialisti iti va sta mereu la dispozitie.

tabla zincata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.