Invitatii de botez in culori placute, pe Invitatie-online.ro

0
257

Culorile invitatiilor de botez pe care magazinul online Invitatie-online.ro le comercializeaza sunt placute dar si asociate intr-un mod care sa nu deranjeze privirea, ci dimpotriva, sa incante atat pe parintii copilului botezat, cat si pe cei care sunt chemati la botezul acestuia. Culorile sunt adaugate cu generozitate, si implinesc rolul estetic pe care le au modelele de invitatie de botez.

Aspectul cromatic la o invitatie de botez conteaza foarte mult, tot la fel de mult cat conteaza faptul ca parintii pot gasi invitatii de botez ieftine.

Exemple de invitatii de botez disponibile pe Invitatie-online.ro: culorile acestora

Acest magazin online ofera spre vanzare invitatii in multiple modele, ca fiecare parinte sa poata gasi ceea ce doreste in materie de astfel de invitatii. Dar si culoarea intensa ori in tonalitate calma influenteaza alegerea unui model sau al altuia.

In lista de mai jos sunt prezentate cateva posibilitati (disponibile AICI) de invitatii de botez, haioase sau pur si simplu elegante, precum si culorile pe care le poarta:

·         Invitatie de botez trenulet, care se poate desface in 3 parti (locomotiva si 2 vagoane), si care prezinta mult albastru si mult roz; in vagoane incape text, la fel si intr-o casuta speciala

·         Invitatie de botez de tip papirus, in culori fine, rozalii si maronii

·         Invitatie de botez model gargarita, cu un sistem care permite desfacerea aripilor, in culoare rosu intens si cu buline negre

·         Invitatie de botez cu curcubeu, pe care scrie „Ma boteaza!”, cu mult mov si roz

·         Invitatie de botez cu ingerasi albi pe un fundal mov, tot cu aspect de papirus, dar putin diferit

Celelalte modele pot fi particularizate nu numai din Invitatii de botez in culori placute, pe Invitatie-online.ro 5punct de vedere al textului adaugat, ci si din perspectiva imprimarii unei poze exact cu bebelusul in cauza, pentru ca referirea sa fie si mai clara si pentru ca admiratia fata de bebelus sa se dezvolte chiar mai mult in randul celor invitati pe aceasta cale la grandiosul eveniment.

Fotografiilor li se asigura editarea precum si consiliere in legatura cu ce poza este mai potrivita invitatiei.

Invitatie-online.ro este depozitarul invitatiilor de botez si ieftine si aspectuoase

Magazinul Invitatie-online.ro comercializeaza aproximativ 100 de modele de invitatii de acest tip. Fiecare dintre ele sunt modelate astfel incat sa implice si putina interactivitate, sunt colorate foarte frumos si sunt si ieftine, desi in general orice detaliu adaugat unui produs ii creste pretul.

La Invitatie-online.ro, preturile raman scazute, deci invitatiile de botez raman ieftine, si de aceea sunt potrivite celor care doresc sa isi protejeze bugetul alocat botezului dar si sa invite prietenii si cunoscutii la botezarea bebelusului lor intr-o maniera aleasa. Comenzile implica anumiti pasi, fiind conditionate de trimiterea pe parcurs a unei machete. Cu toate acestea, in maxim 3 zile lucratoare, invitatiile sunt gata pentru a fi impartite tuturor.

Invitatii de botez in culori placute, pe Invitatie-online.ro 6Compania care reprezinta magazinul Invitatie-online.ro poate fi apelata pentru mai multe informatii la numerele 0735.088.648 si 0764.514.859, dar informatiile dorite se pot obtine si prin trimiterea unui e-mail la adresa office@invitatie-online.ro.      

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.