Invitatii de nunta – Invitatie-online.ro practica preturi ieftine

444

Invitatii de nunta confectionate din materiale certificate invitatie nunta decorataISO, cu design-uri care difera de la model la model, ale caror fonturi sunt realizate prin cele mai noi tehnici de imprimare si al caror mesaj poate fi personalizat in functie de preferintele viitorilor miri, sunt comercializate si livrate in toate judetele tarii de magazinul Invitatie-online.ro.

Viitori miri care isi doresc achizitionarea unor invitatii de nunta se pot orienta catre gama pusa la dispozitie de Invitatie-online.ro aici: http://www.invitatie-online.ro/invitatii-nunta.html intrucat aceasta contine nu un catalog, ci mai multe, in care sunt prezentate zeci de modele.

Preturile invitatiilor sunt ieftine si variaza de la produs la produs in functie de tipul cartiei, calitatea print-ului sau de complexitatea modelului.

Avand in vedere ca furnizeaza zeci de modele diferite, al caror aspect poate fi modern sau vintage, idealul echipei de la baza magazinului Initatie-online.ro este de a multumi gusturile si bugetele unui public tinta vast.

Invitatiile pentru nunta- Pe langa articolele deja existente, aveti posibilitatea de a va personaliza un model

invitatie nunta modelInvitatiile pentru nunta confectionate de acest magazin se pot personaliza in functie de propriile gusturi. Astfel, viitori miri isi pot alege tipul hartiei sau al cartonului, tipul ambalajului sau al plicului, modelul caligrafiei sau al reprezentarilor grafice.

In gama pusa la dispozitie de Invitatie-online.ro se numara si urmatoarele modele:

·         Invitatie de nunta cu o tematica rustica- acest model se inmaneaza sub forma unui plic, care in momentul deschiderii prezinta numele mirilor, mesajul, data si locul nuntii

·         Invitatie de nunta “Embracing love”- Invitatia are un aer romantic si infatizeaza doi miri in momentul in care se imbratiseaza

·         Invitatie de nunta confectionata din carton crem sidefata, a carui forma este patrata- Invitatia are forma unui plic, a carui prima fata este formata din 4 triunghiuri decupate, care prezinta un model floral. Triunghiurile sunt tinute la un loc de o brosa a carei funda are culoare aurie

·         Invitatie de nunta sub forma unui sul de papirus. Hartia prezinta un aspect antic, se ruleaza si se inmaneaza intr-o cutie hexagonala

·         Invitatie de nunta care se introduce intr-un cufar de carton, a carui culoare este bleumarin. Cufarul este ornat cu modele florale si se inchide cu o panglica aramie

·         Invitatie de nunta care se pliaza in trei parti- Modelul il prezinta pe mire in timp ce merge pe bicicleta pe o poteca care duce inspre castelul miresei

Invitatiile personalizate sunt realizate in 3 zile lucratoare. In primele 24 de ore de la plasarea comenzii, Invitatie- online.ro le trimite viitorilor miri o macheta a invitatiei pentru a fi aprobata sau nu, iar livrarea acestora se face pe tot teritoriul tarii fie prin intermediul unui curier rapid, fie prin intermediul Postei Romane.

Invitatia de nunta beneficiaza de reduceri in functie de cantitatea comandata

Invitatie-online.ro ofera reduceri de pret raportate la invitatie de nunta cu funda kakicantitatea sau la modelul invitatiei.

De asemenea, acest magazin le ofera clientilor sai o modalitate de cumparare care nu necesita mult timp. Aceasta consta in plasarea unei comenzi online, comanda care se poate efectua de la orice computer sau dispozitiv conectat la internet.

 

In cazul in care vreti sa comandati sau sa va personalizati un model, un reprezentant Invitatie-online.ro va ofera consiliere in acest sens la numarul de telefon 0735.088.648.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.