iPad Air & iPad mini, doua tablete cu stil

296

iPad Air & iPad mini sunt doa tablete cu stil, care sunt fabricate de Apple Corporation. Aceste tablete sunt performante si elegante in acelasi timp, de aceea merita sa alegi una dintre ele.

Cele doua tablete, iPad Air & iPad mini se bucura de mare success, fiind unele dintre cele mai vandute produse ale companiei din Statele Unite ale Americii.

iPad Air & iPad mini au ecrane de o rezolutie excelenta, ceea ce inseamna ca pot fi utilizate nu doar pentru navigarea pe internet, ca sa citesti anumite articole, ci si pentru a putea viziona filme, dar si videoclipuri pe youtube. Aceste doua tablete sunt, de asemenea, foarte performante din punct de vedere tehnic, ceea ce inseamna ca sunt foarte rezistente.

Au un design deosebit

Asta inseamna ca iPad Air & iPad mini rezista foarte mult, iar daca alegi unul dintre aceste odele trebuie sa stii ca va fi o tableta de lunga durata. iPad mini este ideala pentru citit, dar si pentru facut poze. aCelasi lucru este valabil si pentru iPad Air. Aceste tablete sunt foarte populare atat in Statele Unite ale Americii, dar si in alte tari ale lumii, atat din Asia, cat si in Europa si Australia.  Se bucura de apreciere fiindca sunt performante, iar bateria tine destul de mult. In functie de anul fabricatiei, dar si daca sunt cumparate la manaa a doua, pretul pentru iPad Air & iPad mini difera de la un magazine la altul. De aceea, daca te hotarasti sa cumperi o astfel de tableta, trebuie sa cauti in mai ulte locuri, pana decizi pe care o vei achizitiona. Astfel, ai toate sansele sa gasesti una la un pret excelent.

Aceste tablete pot fi cumparate si in rate, astfel incat sa platesti luna de luna o suma de bani. Cele mai multe magazine ofera garantie de doi ani, atat pentru tableta iPad Air, cat si pentru cea iPad mini, astfel ca in aceasta perioada beneficiezi de asistenta tehnica gratuita, in caz ca tableta ta se va defecta.  Odata ce o cumperi, vei primi si un certificat de garantie pe care trebuie s ail pastrezi foarte bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.