Jocul de strategie Counter Strike 1.6, mereu în topurile tinerilor gameri

341

Counter Strike 1.6 este un joc de competiție profesionist care a fost lansat în anul 2000 și care astăzi poate fi încă văzut în topuri ca fiind cel mai popular dintre toate jocurile video de acțiune.

Download Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6 Download

Counter Strike 1.6 este un joc de tip shooter care se joacă în echipă. Aceasta implică două echipe rivale – teroriștii și contra teroristii. Dacă vrei sa joci acest joc de strategie, atunci mai întâi trebuie să dai click pe download counter strike 1.6 și să îl instalezi în calculator. Provocarea este fie să completezi cardul pe care îl alegi, fie să distrugi inamicul. Intriga jocului diferă în funcție de cardul pe care alegeți să îl jucați. Pentru a face lucrurile interesante, jucătorului i se oferă bani pentru achiziționarea de arme, echipament de misiune și muniție pentru a ajuta la încercarea de a distruge inamicul în timpul misiunii.

Clarificare: Un contra-terorist trebuie să prevină explozia cauzată de atacurile teroriste într-un anumit loc sau se asigură doar că va elimina toți teroriștii. De asemenea, salvați ostaticii care au fost capturați și duceți-i în zona de evacuare. Misiunea teroristului este să omoare o persoană foarte importantă (VIP). Prin urmare, în această etapă, sarcina este salvarea în siguranță a VIP-ului și transferarea acestuia în zona de siguranță.

Dacă sunteți interesat să dețineți Counter Strike 1.6, trebuie să știți cum să procedați. Primul și cel mai important lucru este să descărcați și să instalați un client torrent; se recomandă utilizarea torrentului. De asemenea, puteți alege și download Cs 1.6 Non steam ca și o altă opțiune. Dacă nu aveți, mergeți doar la pagina de descărcare a jocului și pur și simplu descărcați fișierul torrent. După aceasta, salvați fișierul pe computer și deschideți-l folosind un program instalat. Apoi selectați directorul pe care doriți să salvați fișierul de instalare Counter-strike 1.6 și apoi începeți descărcarea fișierului în folderul ales. După terminarea descărcării, faceți clic dreapta pe distribuția torrent, deschideți și urmați instrucțiunile. Instalați Counter Strike 1.6 și bucurați-vă de joc.

Opțiunea Free Download CS 1.6 este o alegere interesantă atunci cînd vrei să te distrezi cu prietenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.