Jocurile prind contur cu ajutorul consolelor WII

261

Consolele WII- un instrument de control de care trebuie sa se bucure toti tinerii

Pasionatii de gaming isi pot pune in valoare abilitatile de buni jucatori folosind cu mare maiestrie consolele WII. Instrumente de control al jocurilor, acestea fac partea din a saptea generatie de astfel de echipamente. Aparute acum 10 ani, acestia reusesc o mai buna conexiune la realitatea virtuala, fiind o buna alternativa la celebrele PlayStation2 si la mai cunoscutele sale rivale XBOX.

Create special de catre japonezii de la Nintendo, acestea sunt adresate atat copiilor, cat si adolescentilor sau tinerilor. In ciuda competitiei acerbe de care au avut parte la momentul lansarii lor, cea de-a saptea generatie de console au inregistrat vanzari record in intrega lume. Cifrele oficiale inaintate de catre producator au indicat faptul ca mai mult de 100 de milioane de unitati au fost cumparate in toata lumea. Mai mult decat atat, este de retinut si faptul ca in decurs de numai o luna, aceste console au spart, realmente, piata de pe continentul nord-american, cand in numai o luna au fost inregistrate cereri greu de egalat.

O lume noua de stiluri de joc

Ca si succesoarele sale, WII U, consolele WII ofera publicului larg o multitudine de moduri in care se poate bucura de relaxare, divertisment si timp liber. Conexiunea augmentata la realitatea virtuala este realizata cu sprijnul unui dispozitiv de control care a revolutionat lumea jocului. Beneficiind de o capacitate de stocare de 512 MB, dupa cum este indicat de catre producator, acestea constituie o buna sursa de stocare a jocurilor favorite, pentru a fi mereu in verva cu misiunea care trebuie indeplinita.

De aceea, pe buna dreptate se poate spune ca in fata fanilor, o serie noua de stiluri de joc si de posibilitati de a actiona se intrevad la orizont.

Cum cum aflam de la chiar insusi directorul Nintendo, o combinatie perfecta de grafica, miscare si interactiune dintre consola, TV si internet sta la baza reusitei de care produsele s-au bucurat in randul pasionatilor de jocuri din SUA, Asia, dar si de pe “Batranul Continent”.

Consolele Wii aduc grafica HD la un nivel superior, in care imaginile si miscarea usor detectabila il ancoreaza perfect pe jucator in miezul evenimentelor.

Datorita caracteristicilor tehnice de ultima generatie de care dispun, dar si de inovatiile fara margini din lumea jocului, aceste echipamente inteligente au fost si inca sunt primite cu mare bucurie in casele adolescentilor si tinerilor de pretutindeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.