Koa Pilates Bucuresti, salon modern din Floreasca

429

Daca sunteti in cautarea unui salon modern care sa va permita sa exersati intr-o atmosfera relaxanta si sub indrumarea unor traineri profesionisti, Koa Pilates Bucuresti este una dintre solutiile cele mai indicate. Pentru a va mentine in forma si a va pastra, totodata, puterea fizica si capacitatea de coordonare a miscarilor, exercitiile de Pilates reprezinta o optiune excelenta. Dezvoltat la inceputul secolului 20 de catre Joseph Pilates, sistemul mareste flexibiliatea si rezistenta fizica a organismului, putand fi acum practicat si sub indrumarea anatrenorilor de la Koa.

Daca va hotarati sa practicati Pilates Bucuresti reprezinta o zona care ofera din ce in ce mai mult astfel de posibilitati.Koa este unul dintre saloanele profesioniste, cu decor modern si aparatura adecvata, unde puteti exersa Pilates in Bucuresti.

Pachete de sedinte Pilates la preturi avantajoase

Salonul Koa situat in zona Floreasca din Bucuresti ofera posibilitatea de a grupa sedintele de Pilates sub forma unor pachete de sedinte private sau semi-private. Astfel, un pachet de 5 sedinte private costa 550 Ron, iar unul de 20 are pretul de 1900 Ron, preturile fiind fara TVA si pentru o singura persoana. 5 sedinte semi-private au pretul de 400 Ron, iar pentru un pachet de 20 de sedinte semi-private va trebui sa achitati 1400 Ron. Studioul este deschis de luni pana sambata, pe baza de programare.

In cadrul studioului Koa din Bucuresti se poate exersa cu ajutorul unui reformer, salonul beneficiind, totodata, de aparatura de tip Laddder barrel sau Exo chair. Exersarea cu un aparat de tip reformer prezinta o serie de avantaje, printre acestea fiind faptul ca utilizarea sa ajuta la intensificarea metabolismului, la scaderea in greutate si la imbunatatirea capacitatii de mentinere a echilibrului. Un astfel de aparat nu implica solicitarea in exces a incheieturilor si a oaselor, exercitiile ducand la imbunatatirea tonusului muscular si a rezistentei fizice.

Pentru a exersa posturile Pilates sub indrumarea unor antrenori cu experienta, dar si pentru mentinerea sanatatii va recomandam ambianta moderna a studioului Koa din Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.