KOA Pilates – un studio pilates pentru echilibrul fizic si mental

273

KOA Pilates este un studio pilates situat in zona centrala a Bucurestiului care promoveaza gasirea echilibrului dintre corp si minte prin arsenalul sau de exercitii integrative realizate sub ghidajul atent al celor mai dinamici specilisti pilates din Romania.

Inventata de Joseph Pilates la inceputul secolului trecut si practicata in toata lumea, regimul si tehnicile ce-i poarta numele asigura regasirea echilibrului fizic si mental.

KOA – un studio pilates pentru cei ce traiesc sanatos

KOA este un studio pilates dedicat celor ce vor sa traiasca sanatos in ciuda piedicilor permanente pe care viata moderna le pune in cale.

La KOA, pe Calea Floreasca, adiacent parcului sportiv Dinamo, oricine poate beneficia de servicii in vederea exercitiilor ce duc la wellness, recuperare prenatala si postnatala. Veti dezvolta forta, flexibilitatea sau rezistenta musculara astfel incat sa va asigurati o functionare armonioasa a corpului, o conditie necesara functionarii armonioase a mintii.

Aparatele cu ajutorul carora veti realiza aceste deziderate sunt reformerul, exo chair, ladder barrel si mat-ul, sub atenta supraveghere a instructorilor KOA in privat sau in sedinte semi-private.

Echipa KOA este formata din doi instructori formati in tehnicile specifice in strainatate si un master instructor – Reka Berszan-Markos, probabil cel mai respectat instructor din Romania.

Pretul pe persoana pentru o sedinta privata cu unul dintre instructorii KOA este de 120 de lei, iar pentru sedintele semi-private acesta este de 90 RON. Pachetele pentru sedintele private variaza astfel – 550 RON (5 sedinte), 1000 de lei (10 sedinte), 1900 RON (20 de sedinte). Conform preceptelor initiale, pilates-ul nu presupune izolare, astfel ca pachetele pentru sedinte semi-private sunt de 400 de lei (5 sedinte), 750 RON (10 sedinte), 1400 de lei (20 de sedinte).

Astfel, daca doriti sa recuperati sau sa mentineti sentimentele de usurinta atat din punct de vedere fizic dar si mental pe care le-ati experimentat la un moment dat, puteti frecventa de luni pana sambata studio pilates KOA din Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.