La ce oră ar putea începe Black Friday la eMAG

262

Cea mai aşteptată zi din an, Black Friday, este vineri, 17 noiembrie, atunci când eMAG, cel mai mare magazin online din ţara noastră va da startul reducerilor.

eMAG nu anunţă ora la care începe campania de reduceri, însă ultimele ediţii au fost organizate în jurul orei 7:00. La prima ediţie, din 2011, eMAG a anunţat ora lansării Black Friday, iar aproape 100.000 de  persoane dădeau click pe refresh pe pagină. Toate sistemele IT ale magazinului au căzut, iar toată ziua s-a muncit la repararea lor. La prima ediţie Black Friday, eMAG a pierdut un milion de euro.

Cei care vor să afle ora la care începe Black Friday la eMAG trebuie să îşi instaleze aplicaţia disponibilă pe Google Play şi App Store. Activează notificările ca să poţi fi anunţat de îndată ce se dă startul.

Cei care sunt cu ochii pe oferte trebuie să ştie că şansele de a prinde un super preţ cresc odată cu instalarea aplicaţiei.

Anul trecut, de Black Friday, în primele 10 minute ale evenimentului de shopping, nu mai puţin de 78% dintre comenzile plasate de clienţi au fost făcute din aplicaţia eMAG, în timp ce 19% de pe site şi 3% de pe varianta de mobil a site-ului.

Pentru a fi siguri că şi anul acesta au cât mai multe şanse să-şi cumpere produsul dorit la preţ de Black Friday, clienţii au la dispoziţie un ghid de cumpărături detaliat de eMAG. Iată care este acesta:

  1. Pregăteşte lista cu produsele favorite!
  2. Asigură-te că ai datele complete în cont!
  3. Pentru a comanda rapid, intră în contul tău şi completează adresa de livrare.
  4. Instalează aplicaţia eMAG şi afli când începe Black Friday!
  5. Activează notificările ca să te anunţăm de îndată ce dăm startul!
  6. Cu cardul salvat cumperi imediat

bfe-mag-clock-605x

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.