La ce trucuri poti apela atunci cand te blochezi la PixWords

331

Cu siguranta ati auzit in ultima vreme despre Pixwords, jocul de cuvinte incrucisate care a „innebunit” multa lume. Pe reteaua de socializare Facebook apar zilnic zeci de fotografii in care utilizatorii cer ajutorul cu privire la „solutia” potrivita pentru zeci de cuvinte Pixwords. 

Ei bine, cum unele cuvinte pot da batai de cap utilizatorilor, va prezentam mai jos cateva trucuri pentru a putea gasi cuvantul potrivit.

1. Intrati in grupurile dedicate PIXWORDS pe Facebook

Pentru a afla cat mai rapid un cuvant care va intereseaza este suficient sa postati o fotografie a careului vostru, iar in scurt timp cineva va va ajuta cu raspunsul corect. Cele mai active grupuri sunt PixWords Romania, PixWords Romania Oficial, PixWords in romana.

2. Cautati cuvintele in baza de date a site-ului PixWords Mania

In cazul in care nu doriti sa-i intrebati pe ceilalti care este cuvantul lipsa, puteti utiliza motorul de cautare a raspunsurilor de pe www.pixwordsmania.com/ro. Acolo pe site, puteti cauta dupa un cuvant inspirat din fotografia careului pe care il jucati. Se poate cauta solutia si dupa o singura litera sau chiar un alt cuvant din careu.

3. Cautare pe Google dupa denumirea fotografiei

Interesant la jocul Pixwords este faptul ca fiecare cuvant corespunde unei imagini. Cum imaginile sunt protejate de drepturile de autor, toate au scris jos o denumire: fie a autorului, fie a site-ului de unde au fost descarcate.

Daca mariti imaginea si completati pe Google denumirea fotografiei, puteti observa ca imaginea din joc apare pe Google. Mai departe, daca intrati pe pixwordsmania.com, puteti vedea solutia in limba engleza. Ultimul pas este traducerea cuvantului si gata! Puteti trece la nivelul urmator.

Ce sunt cuvintele incrucisate? 

Cuvintele incrucisate reprezinta una dintre cele mai raspandite variante de exercitii mentale din lume. Pixwords este varianta adaptata a jocului „Scrabble”, in care participantii formeaza cuvinte prin plasarea de litere pe o tabla.

In Romania, careurile de cuvinte incrucisate se mai numesc rebus-uri, insa aceasta denumire este incorecta deoarece rebusul este unul dintre genurile de probleme de enigmistica. Cuvintele incrucisate sunt populare in multe limbi, limbi care se folosesc de alfabete diverse. Alfabetele si regulile in care se scriu limbile impun diferente la compunerea si prezentarea careurilor de cuvinte incrucisate – de exemplu, in limba ebraica directia scrisului e de la dreapta la stanga si cuvintele sunt scrise fara majoritatea vocalelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.