Lacuri pe baza de apa pentru lemn – durabilitate si excelenta in protective

288

Durabilitatea si calitatea suprafetelor din lemn, indiferent ca vorbim despre ferestre, usi, garduri, sau alte elemente din lemn sunt principalele caracteristici care le mentin in topul celor mai utilizate produse. Insa pentru ca aceste caracteristici sa existe este necesara aplicarea unui strat de protectie, acesta materializandu-se sub forma lacurilor pentru lemn.

Compania Klebrom.ro ofera solutii inovative si anume prin furnizarea in Romania a lacurilor pe baza de apa pentru lemn produse de marele lider international in domeniu – Zobel.

Lacuri pe baza de apa pentru lemn Zobel – caracteristici unice

Lacurile pe baza de apa pentru lemn Zobel sunt realizate intr-o asemenea maniera incat acestea sa detina o rezistenta sporita la conditiile meteo, chiar si la cele mai variate sau drastice cum ar fi : procesul de inghet – dezghet, ploaia, soarele puternic, razele UV.

In acelasi timp, aceste lacuri permit si o activitate intensa de « respirare » a suprafetei lemnoase astfel incat nivelul de umiditate este reglat intr-un mod optim. Iar elasticitatea ridicata a acestor lacuri pe baza de apa pentru exterior asigura o protectie indelungata si o eficienta a acestora.

Lacurile pe baza de apa pentru lemn produse de Zobel sunt renumite datorita faptului ca ele reprezinta solutii moderne la clasicile lacuri care detin functii de protectie mult mai avansate de cat cele din urma. Standrtul de calitate inalt nu face de cat sa sporeasca aceasta incredere in lacurile Zobel si sa permita in acelasi timp solutii pentru perioade indelungate.

Avantajele lacurilor pe baza de apa ofera posibilitati multiple de protectie

  • Aplicarea lacurilor pe baza de apa pentru lemn este un proces extrem de simplu si de rapid, acesta realizandu-se atat prin utilizarea pensurilor, cat si a rulourilor. Dupa aplicare, aceste ustensile se curata extrem de usor fara necesitatea utilizarii unor substante chimice.
  • Lacurile pe baza de apa pentru lemn sunt realizate folosind tehnologii noi care nu permit sedimentarea acestora, astfel, pastrarea acestor lacuri nu necesita conditii speciale.
  • Lacurile nu au un miros urat si nici nu sunt toxice, prin urmare utilizarea acestora se face inconditii de maxima siguranta pentru personae.
  • Puterea de acoperire a lacurilor pe baza de apa pentru exterior este foarte mare iar acest lucru permite ca in urma aplicarii acestor lacuri sa nu ramana urme inestetice.
  • Lacurile pe baza de apa detin si proprietatea de a se usca extrem de rapid astfel incat se economiseste destul de mult timp fata de utilizarea unor alte tipuri de lacuri.

Zowo – Tec – gama de lacuri pe baza de apa pentru lemn caracterizate prin eficienta

Gama de lacuri Zowo – Tec este un sistem de finisaj care poate fi utilizat pentru usi si ferestre din lemn. Fiecare produs din aceatsa gama detine caracteristicile sale specifice care permit realizarea protectiei nu doar in fata factorilor externi meteorologici, ci si impotriva diferitor ciuperci sau chiar impotriva abraziunilor.

Zowo – Tec 106 este un lac pe baza de apa pentru lemn care detine o functie deprotectie preventiva impotriva formarii ciupercilor care degradeaza lemnul, precum si a diferitor insecte. Lacul patrunde in profunzime in porii lemnului asigurand o protectie de durata si inacelasi timp se usuca intr-un timp relativ scurt.

Zowo –Tec 200 este un grund lazur pe baza de apa care se utilizeaza pentru oferirea protectiei necesare reperelor din lemn slabite sau instabile dimensional, cum sunt gardurile sau diferite placaje cu lemn. Aplicarea acestui tip de lac pe baza de apa pentru lemn se poate realiza fie prin cufundare, fie prin aplicarea cu pensula si necesita un timp de uscare de doar 4 ore.

Klebrom.ro ofera solutii simple dar eficiente pentru realizarea protectiei lemnului

Societatea Klebrom se specializeaza in oferirea celor mai inovative solutii pentru a realiza o protectie a lemnului completa, impotriva oricaror factori care il pot degrada sau distruge.

Lacurile pe baza de apa pentru lemn Zobel sunt cele mai eficiente produse in acest sens pentru ca compozitia lor ofera cele mai diverse avantaje astfel incat acest scop al protectiei sa fie realizat.

klebrom isi are sediul in Brasov, pe strada Durau numarul 11 iar reprezentantii companiei pot fi contactati la urmatoarele numere de telefon: 0268/ 411 367 sau 0726/ 159 136.

lac-pe-baza-de-parchet

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.