LeasingAutomobile.ro – masini de vanzare second hand de calitate germana

684
Publicitate

In timpul de fata masina este o necesitate pentru fiecare persoana. Insa, cu toate acestea nu fiecare poate sa dispuna de banii necesari pentru a-si achizitiona masina dorita. Dar cum oamenii sunt inventivi exista o solutie si pentru aceasta problema, ea materializandu-se sub forma masinilor de vanzare second hand prin program de leasing. In acest sens, compania Leasing Automobile ofera programe de leasing auto pentru ca fiecare sa isi poata achizitiona o masina dupa propriile dorinte.

Masinile oferite spre vanzare de catre aceasta companie sunt masini puternice, masini de clasa,dar care in acelasi timp au un pret avantajos. In acelasi timp, Leasing Automobile ofera o multime de modele de masini, modele fabticate de diferite marci extrem de mult apreciate printre pasionatii de masini cumar fi BMW, Audi.

Publicitate

Ce presupune un program de leasing auto?

Leasing Automobile este o companie a carei activitate se centreaza pe oferirea de masini de vanzare second hand care provin din germania. Compania ofera doua posibilitati in care acestea pot fi achizitionate: prin plata integral a pretului sau printr-un program de leasing auto.

Astfel de programe de leasing auto reprezinta in modul simplist de a le define acordarea de credite pentru a se putea achizitiona o astfel de masina de vanzare pusa la dispozitie de companie.

Printre partenerii cei mai importanti, care ofera astfel de credite sub forma programelor de leasing auto se numara nume sonore, precum: Idea Leasing, BT Leasing, Raiffeisein Leasing, Brd Sogelease.

In momentul in care se achizitioneaza o masina prin intermediul unui program de leasing auto, la inceput veti trebuie sa oferiti un avans cuprins intre 10% -50% din pretulmasinii. Suma care difera in dependenta de mai multe aspecte cum ar fi: valoarea creditului obtinut sau durata contractului.

Dupa aceasta etapa dumneavostra veti intra in posesia automobilului, urmand ca ulterior sa achitati in fiecare luna o anumita suma de bani, echivalentul unei rate.

Contractele cde leasing auto semnate prin intermediul firmei au o durata cuprinsa intre 12 si 60 luni, existand posibilitatea prelungirii acestuia in caz de necesitate.

Masini de vanzare pentru orice buget

In functie de banii de care dispuneti puteti sa va orientati spre diferite modele de masini de vanzare oferite de compania Leasing Automobile, modele care sunt de o calitate superioara si care se remarca prin faptul ca sunt pastrate chiar daca au mai fost utilizate si de alti proprietari.

  • Un model de autotutrism care poate fi achizitionat din parculde masini al companiei Leasing Automobile este Volkswagen Jetta care este fabricat in anul 2013, avand un rulaj de doar 179 000 km. Acest model al producatorului de renume Volkswagen este unul hibrid, ceea ceinseamna ca ruleaza atat pe baza de benzina cat si pe diesel. Are o cutie automata, ceea ce permite deplasarea intr-o maniera simpla si usoara.
  • Un alt model de masini de vanzare disponibil in parcul auto este autoturismul BMW 320. Este un automobil fabricat in 2012, iar pana la momentul de fata a acumulat un rulaj de 189 000 km. Masina este de culoare albastra, ruleaza pe combustibil diesel si are o transmisie automata.
  • Toyota RAV 4 este o masina exceptionala din toate punctele de vedere. Este fabricata in 2014 si are un rulaj de 134 000 km, circula pe diesel iar transmisia ii este manuala.

Leasing Automobile – solutii pentru realizarea visului de a conduce un autoturism nou

Leasing Automobile este partenerul tau in achizitionarea unei masini noi. Aceasta companie ofera masini de vanzare care provin din Germania si prin acest fapt se poate deduce ca aceste autoturisme sunt in conditii bune, iar conducerea acestora este astfel sigura.

Prin programele de leasing auto oferite de companie se pot achizitiona aceste masini pana si in rate. Astfel, posibilitatea detinerii unei masini noi este mai aproape si mai accesibila ca niciodata.

Compania dispune si de 2 showroom-uri in tara, unul la Galati si unul la Arad. In plus, pentru mai multe detaliiputeti suna la 0741414488 (pentru showroom-ul din Galati) sau la 0741414466 (pentru showroom-ul din Arad).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.