LeasingAutomobile.ro – Parc Auto – Redefineste serviciile pietei auto private din Romania

742
Publicitate

Leasing Automobile este unul dintre cei mai importanti dealeri de automobile din Romania, avand o experienta in domeniu de peste 15 ani. Prin intermediul fiecarui parc auto pe care il detine in Arad si Galati, compania asigura pasioantilor de masini performante modelele si marcile dorite, la preturi avantajoase.

Cu o experienta de peste 15 ani in comercializarea de autoturisme, Leasing Automobile este unul dintre cei mai importanti dealeri auto din Romania. Compania vinde si cumpara masini rulate din Germania, dar si vehicule romanesti.

Publicitate

Masinile pe care le comercializeaza Leasing Automobile sunt fabricate sub marci cunoscute precum BMW, Audi sau Mercedes. Flota de automobile este expusa intr-un parc auto infiintat la Galati si inca unul la Arad.

Parcul auto din Galati

Compania Leasing Automobile reuseste sa simplifice la maximum procesul de achizitie pentru masini second hand importate din tari vestice la preturi incredibil de avantajoase.

Astfel, pentru a acoperi zona de est, compania a investit intr-un parc auto, deschis la Galati. Showroom-ul inaugurat la malul Dunarii este situat pe Bulevardul George Cosbuc, Nr. 138.

Specialistii in vanzari din cadrul Leasing Automobile care isi desfasoara activitatea in cadrul parcului auto de la Galati pot fi contactati la numarul de telefon 0741 41 44 88 sau pe adresa de email: office@leasinguatomobile.ro.

De asemenea, Leasing Automobile a infiintat un parc auto similar si in zona de vest a Romaniei, in municipiul Arad. Showroom-ul din Arad este situat pe Calea Timisoarei, Nr. 122. Consultantii din cadrul Leasing Automobile care lucreaza in vestul tarii pot fi contactati la numarul de telefon 0746 41 44 46 sau la adresa de email: officearad@leasingautomobile.ro.

Leasing Automobile iti ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru achizitia de autoturisme performante

De ce este important sa apelezi la serviciile firmei asigurate prin intermediul parcurilor auto Leasing Automobile? Pentru ca Leasing Automobile este compania care are mereu la indemana toate solutiile, in privinta achizitiei, astfel incat orice pasionat de automobile sa beneficieze de masina pe care si-o doreste. Mai mult, consultatii in vanzari din cadrul companiei ofera autoturisme de calitate, produse in Germania.

Clientii care doresc sa achizitioneze vehiculele in sistemul leasing primesc confirmarea contractarii finantarii de tip leasing, in maxim 24 de ore, si planul de credit si de esalonare al ratelor.

De asemenea, compania Leasing Automobile asigura garantie de 3 luni pentru orice model de masina disponibila in parcul auto, pentru fiecare 15 000 de km rulati. De asemenea, inainte de a ajunge la cumparator, fiecare automobil este verificat din punct de vedere tehnic. Pe langa masina achizitionata, clientul primeste un certificat de buna functionare, dar si garantia unei revizii tehnice realizata de o echipa de specialisti in diagnoza auto.

Date de contact

Mai mult, clientii din Romania beneficiaza de transport gratuit. Detalii suplimentare despre produsele auto comercializate de Leasing Automobile in parcurile auto din Arad si Galati puteti obtine accesand website-ul: www.leasingautomobile.ro

De asemenea, puteti cere informatii consultatilor de vanzari ai companiei la numarul de telefon:

0741 41 44 88 sau puteti transmite un email in care sa specificati toate intrebarile la care doriti raspuns, cu privire la serviciile si produsele oferite de Leasing Automobile, la adresa de e-mail:

office@leasingautomobile.ro

masini-de-vanzare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.