Lista firme

0.0
  1. Home
  2. »
  3. CONSTRUCTII ECHIPAMENTE
  4. »
  5. SC ROBMET SRL
Adresa:
Gârcina, Romania
Descriere:

Robmet Romania este unul dintre cei mai buni furnizori de tehnologie si servicii in industria usoara,energie termica, minerit, constructii, aductiuni si irigatii, tratarea apei, petrol si gaze.
Portofoliul nostru de robineti si echipamente de inalta performanta este proiectat si fabricat pentru a satisface cele mai exigente specificatii, pentru o functionare sigura si fiabila in orice mediu de lucru.
Produsele noastre sunt complet verificate si testate inainte de a fi introduse in spatiile de depozitare, fiind re-inspectate inaintea fiecarei livrari, pentru a fi siguri ca armaturile corespund pe deplin specificatiilor initiale. Sistemul integrat de cotare computerizata, de gestionare a comenzilor si de control al stocurilor dezvoltat pentru maximizarea eficienta a afacerii noastre, ne permite sa avem un control complet in toate etapele derularii unui contract.Relatiile stranse cu producatori cheie ne dau increderea de a livra servicii, calitate si valoare clientilor nostri.

 

Cu facilitati de birouri si logistica de peste 400 MP, cu 4 hale de depozitare multifunctionale in suprafata totala de 2100 MP, cu un parc auto propriu ce asigura livrarea in 24 ore pe tot cuprinsul tarii si in maximum 3 zile lucratoare oriunde in Europa, Robmet Romania investeste in continuare in dezvoltarea proprie. De la robinetul uzual, un cost redus, pana la aplicatiile complexe, va oferim intotdeauna o solutie pentru orice necesitate.

Informatii de contact
Telefon: 0233/233.460
Website:

Leave a comment

Lista firme 1 more
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>
You must be logged in to submit contact form

Send message to moderator