Locuintele viitorului – ansamblurile rezidentiale

314

Locuintele sunt din ce in ce mai moderne oferind facilitati care fac existenta traiului de zi cu zi mult mai placuta, reusind sa ofere timp liber prin gruparea la un loc a tuturor facilitatilor cum ar fi: parcari, centre comerciale, restaurante si cafenele, locuri de joaca pentru copii, sali de fidness, terenuri de sport sau piscine.

Toate acestea sunt asigurate de ansamblurile rezidentiale care au luat o amploare foarte mare in ultimii ani, reprezentand grupuri de locuinte pe care dezvoltatorii imobiliari le construiesc dupa achizitionarea terenurilor, carora le creste valoarea in acest fel.

Ansamblurile pot fi formate din locuinte individuale (vile) sau duplexuri (cu un perete comun) sau apartamente in blocuri care fac parte dintr-un ansamblu rezidential. In acest fel este asigurata securitatea, ansamblurile fiind situate de obicei in zone sigure ale localitatilor, confortul fiind datorat facilitatilor oferite si realizarii locuintelor la standarde de calitate inalte, si nu in ultimul rand ofera sentimentul apartenentei la o comunitate a caror membrii au profiluri similare.

Consultand site-urile de anunturi imobiliare se poate gasi o bogata gama de oferte de achizitionare a locuintelor in aceste ansambluri, fie ca sunt vile, fie ca sunt apartamente de vanzare.

Daca la inceput in aceste ansambluri rezidentiale s-au construit in mare masura vile, in ultimii ani dezvoltatorii s-au axat mai ales pe construirea de blocuri care sa faca parte din ansamblu, astfel incat la ofertele de apartamente de vanzare in aceste zone, oferta este una foarte generoasa.

Situate in toate marile orase ale tarii sau in apropierea acestora, ansamblurile rezidentiale reprezinta locuintele viitorului si in afara de siguranta si confortul oferite propriilor locuitori, reusesc sa schimbe si aspectul localitatilor unde sunt situate, aducand modernul pretutindeni prin arhitectura futurista al constructiilor si a ansambului in general.

Astfel, in Bucuresti pot fi admirate ansamblurile rezidentiale care infrumuseteaza cartierele bucurestene din care pot fi amintite cateva din multitudinea existenta:

  • Greenfield Residence – in zona Gradinii Zoologice
  • Style Residence 2 – in cartierul Militari
  • New Town Residence – in zona Dristor
  • Emerald Residence – in cartierul Lacul Tei
  • Valea Oltului Residence – in cartierul Drumul Taberei

Cateva exemple din zone limitrofe ale Bucurestiului ar putea fi:

  • Ansamblul rezidential „Lotusului” – in Comuna Voluntari
  • Ansamblul rezidential „Padurea Rosu” – in comuna Rosu
  • Ansamblul rezidential „Ideea Residence” – in comuna Fundeni-Dobroiesti

Nu numai Bucurestiul se poate mandri cu asemenea zone de modernism si eleganta, astfel de ansambluri rezidentiale pot fi gasite pe intregul teritoriul Romaniei, astfel incat orice locuitor sa poata beneficia de facilitatile si confortul pe care un astfel de loc il pot oferi.

Ofertele pot fi gasite pe site-urile de anunturi imobiliare, http://www.rezidential.net fiind unul din exemplele de site-uri care ofera informatii detaliate, astfel incat oferta sa poata lamuri orice intrebari ar exista. Acest gen de locuinte sunt cu certitudine locuinte ale viitorului care vor reusi incet incet sa schimbe atat aspectul urban, cat si cel rural al Romaniei, facand din aceste meleaguri un loc placut pentru oricine si-ar dori sa viziteze plaiurile mioritice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.