LucInvest.ro – Creste siguranta cladirilor aflate in constructie prin serviciile profesioanle de vanzari popi metalici

520
Publicitate

Orice persoana care investeste bani intr-o constructie trebuie sa ia in calcul protectia si siguranta imobilului. Specialistii in constructie au creat o serie de elemente de protectie, denumite popi metalici, care cresc gradul de rezistenta a edificiilor, in timpul procesului de construire. Acceseaza chiar acum serviciile de vanzari popi metalici si beneficiaza de constructii solide si sigure, realizate in conditii de maxima siguranta.

Inainte de realizarea proiectului de constructie a unui imobil, orice persoana care investeste bani pentru ridicarea unei case sau a unui spatiu comercial trebuie sa se asigure ca viitorul edificiu este rezistent.

Publicitate

Specialistii din domeniu considera ca cea mai oportuna solutie pentru cresterea gradului de rezistenta a unui imobil in timpul constructiei este utilizarea de popi metalici.

Aceste obiecte sunt confectionate din metal si sunt utilizate pentru sustinerea cofrajelor sau a peretilor unei cladiri care se construieste, astfel incat materialele sa se imbine perfect si sa ofere siguranta obiectivului.

Tipuri de popi metalici utilizati in domeniul constructiilor

In functie de tipul investitiei, a materialelor folosite la construit sau a zonei in care imobilul se afla amplasat, pe piata exista mai multe tipuri de popi metalici.

Cei mai des utilizati sunt popii metalici vopsiti. Mesterii ii folosesc pentru sustinerea cofrajelor in care se toarna materialele de constructie, necesare realizarii peretilor sau altor componente care intra in alcatuirea unui imobil.

Fabricate din otel de cea mai buna calitate, aceste elemente de siguranta confera protectie garantata in timpul lucrarilor, crescand gradul de rezistenta al edificiilor si, totodata, asigurand un grad de protectie si pentru persoanele care isi desfasoara activitatea pe santier. Prin montarea de popi metalici riscul producerii de accidente de munca este limitat.

Firmele specializate in comercializarea acestor elemente de siguranta ofera posibililor beneficiari popi metalici cu teu, care pot fi zincati sau vopsiti, popi metalici utilizati in operatiunile de tragere sau impingere.

Dimensiunile obiectelor de protectie sunt cuprinse intre 2,5 m si 4,1 m. Mai mult, pentru cresterea gradului de eficienta este necesara achizita de trepiede pentru fixarea popilor metalici.

Achzitioneaza popi metalici prin intermediul Luc Invest

Piata din domeniul constructiilor este intr-o plina dezvoltare, iar produsele pe care firmele de profil le ofera sunt diverse. Luc Invest se numara printre specialistii din domeniu care pune la dispozitie clientilor cele mai sigure echipamente de protectie a cladirilor aflate in constructie.

Specialistii din cadrul Luc Invest ofera vanzare de popi metalici la preturi foarte avantajoase si garanteaza cresterea gradului de siguranta al imobilelor aflate in curs de executie. Firma pune la dispozitie o gama diversificata de instalatii de protectie, toate fiind certificate ISO.

Obtinerea calificarilor si certificatelor ISO reprzinta efortul pe care Luc Invest l-a depus inca de la infiintare in privinta oferirii de servicii eficiente si de calitate.

Detalii suplimentare despre ofertele Luc Invest cu privire la echipamentele de protectie a spatiilor aflate in constructie puteti obtine accesand website-ul www.lucinvest.ro

De asemenea, puteti solicita informatii si prin intermediul unui apel telefonic la numarul de telefon:

0745 410 817

popi-metalici2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.